Zebra BI uz primjenu IBCS

Kontroling centar Kognosko - 21.01.2020. od 08:30 -16:00

Zebra BI uz primjenu IBCS

Ove godine organiziramo još jedan termin za poznatu edukaciju: Zebra BI uz primjenu IBCS

 

IBCS podrazumijeva korištenje adekvatnog alata za jednostavnu primjenu u praksi. Upravo iz tog razloga ubrzano se razvija i adekvatna IT podrška. U tom smislu, Excelov add-in Zebra.bi. pokazao se iznimno kvalitetnim.

Korištenje Zebra.bi omogućuje oslanjanje na najnoviju tehnologiju koja lako i jednostavno zadovoljava potrebe menadžmenta.

Kontrolng Kognosko certificirani je partner ZEBRA.BI..

.

Vidimo se u Kontroling centru Kognosko – 21.01.2020. od 08:30 -16:00 sati.

.

LINK zebra.BI download demo version

 

Saznajte više i prijavite se

 

 

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.