Više od 200 sudionika sudjelovalo je na 6th ICCC

Controlling – where the difference makes a difference

Više od 200 sudionika sudjelovalo je na 6th ICCC

Controlling – where the difference makes a difference

Razlikovati dobro od lošeg, ispravno od neispravnog, održivo od neodrživog i u konačnici isplativo od neisplativog, svrha je postojanja i sama bit kontrolinga. Otkriti razliku, djelovati različito i biti različit, formula je za uspjeh kako kontrolinga, tako i cijelog poduzeća.

Reportaža sa 6.ICCC – 6. Međunarodne ICV kontroling konferencije u RH:

Oni koji to uspiju, mogu očekivati rezultat koji se razlikuje od prosjeka, od uobičajenog, od ostalih. Kontroling uvelike može pomoći u kreiranju različitosti cijele kompanije. Ako vidi ono što nitko drugi ne vidi, ako zakorači izvan utabanih staza, ako se usudi razmišljati izvan okvira.

Na 6. međunarodnoj ICV konferenciji o kontrolingu bavili smo se upravo tom temom. Prezentacije iz Švicarske, Njemačke, Austrije, BiH i Hrvatske pokazale su kako kontroling može biti primjer različitog, boljeg, naprednijeg i time pokretač dobrih promjena poduzeća. 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.