Controller Akademie iz Münchena i Kognosko

Put diplome najbolje svjetske škole kontrolinga

Controller Akademie iz Münchena i Kognosko

Za sve polaznike tri licencirana modula Controller Akademie koji se održavaju u Kontroling centru Kognosko, organiziramo pohađanje preostala dva modula i jedinstvenu prigodu za stjecanje diplome Controller Akademie iz Münchena.

Diploma je dokaz o zajedničkom programu obuke na Controller Akademie i hrvatske škole prela licenci CA u organizaciji tvrtke Kontroling Kognosko. To je također dokaz vještine, teoretskog znanja, ali i primijene kontrolinga u praksi.

Ovaj program kreiran je na temelju 40 godina praktičnog iskustva u gospodarstvu zemalja njemačkog govornog područja i nosi  IGC certifikat kvalitete.

 

Najpoznatija diploma svjetskih kontrolera “CA DIPLOMA” – od sada dostupnija nego ikada! Kontroling Kognosko i Controller akademie u suradnji organiziraju:

4. modul pod nazivom Reporting & Communication. Trener će biti g. Dietmar Pascher. Ovom modulu mogu prisustvovati svi polaznici Controller Akademie koji su završili module CA 1-3.

5. modulu pod nazivom Presentation and Moderation održava se u Munchenu. Kontroling Kognosko svim svojim polaznicima Controller Akademie dodjeljuje vaučer za prijavu po povlaštenoj cijeni. Za sve informacije, molimo vas kontaktirajte nas na info@kognosko.hr