Naše usluge

Naše usluge 

 

Naše konzultantske usluge temelje se na metodologiji Controller Akademie Munchen.
Najveća prednost partnerstva sa Controller Akademie je kontinuirano usavršavanje i praćenje najnovijih trendova u kontrolingu, poslovnim analizama, sustavima i metodama izvještavanja i razvoja kontroling funkcije.

Tajna naše uspješnosti je u apsolutnoj fokusiranosti na kontroling, što je osnovni uvjet da bi u tome mogli biti najbolji.

Sve implementacije funkcije kontrolinga, izgradnje sustava planiranja, nagrađivanja ili razvoj modela Activity Based Costinga izvodi u cijelosti konzultantica Jasmina Očko.

 

Informacije

Renato Očko
+385 1 779 3619
info@kognosko.hr

Sveobuhvatno uvođenje kontroling funkcije u poduzeću opsežan je i unikatan zadatak koji donosi višestruke koristi na svim razinama poslovanja. Kontroling se razvija kao stručna podrška menadžmentu.

Activity Based Costing na velika vrata ponovo ulazi u poslovni svijet. Rastuća globalna konkurencija tjera poduzeća i organizacije na veću efikasnost i eliminaciju aktivnosti koje ne donose novostvorenu vrijednost.

Planiranje je uvjet bez kojeg ne možemo zamisliti uspješno upravljanje. To je timska aktivnost koja uključuje odluke o ciljevima, sredstvima, ponašanju i rezultatima. 

Kvalitetan sustav nagrađivanja nemoguće je izgraditi bez kvalitetnog kontrolinga i predstavlja njegov logični cilj čime se zatvara krug od planiranja do uspješnog rezultata.


Za sve daljnje informacije o našim uslugama molimo obratite se

na tel: +385 1 779 36 19 ili na info@kognosko.hr