Naše usluge

Naše usluge 

 

Naše konzultantske usluge temelje se na metodologiji Controller Akademie Munchen.
Najveća prednost partnerstva sa Controller Akademie je kontinuirano usavršavanje i praćenje najnovijih trendova u kontrolingu, poslovnim analizama, sustavima i metodama izvještavanja i razvoja kontroling funkcije.

Tajna naše uspješnosti je u apsolutnoj fokusiranosti na kontroling, što je osnovni uvjet da bi u tome mogli biti najbolji.

Sve implementacije funkcije kontrolinga, izgradnje sustava planiranja, nagrađivanja ili razvoj modela Activity Based Costinga izvodi u cijelosti konzultantica Jasmina Očko.

 

Informacije

Renato Očko
+385 1 779 3619
info@kognosko.hr

Sveobuhvatno uvođenje kontroling funkcije u poduzeću opsežan je i unikatan zadatak koji donosi višestruke koristi na svim razinama poslovanja. Kontroling se razvija kao stručna podrška menadžmentu.

Activity Based Costing na velika vrata ponovo ulazi u poslovni svijet. Rastuća globalna konkurencija tjera poduzeća i organizacije na veću efikasnost i eliminaciju aktivnosti koje ne donose novostvorenu vrijednost.

Planiranje je uvjet bez kojeg ne možemo zamisliti uspješno upravljanje. To je timska aktivnost koja uključuje odluke o ciljevima, sredstvima, ponašanju i rezultatima. 

Kvalitetan sustav nagrađivanja nemoguće je izgraditi bez kvalitetnog kontrolinga i predstavlja njegov logični cilj čime se zatvara krug od planiranja do uspješnog rezultata.


Za sve daljnje informacije o našim uslugama molimo obratite se

na tel: +385 1 779 36 19 ili na info@kognosko.hr

 

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.