U tijeku su upisi 6. generacije Kontroling škole Kognosko

1. modul: 16-20.09.2019.

U tijeku su upisi 6. generacije Kontroling škole Kognosko

Ova sveobuhvatna međunarodno certificirana kontroling edukacija “Kontroling škola Kognosko”kreirana je u cilju izbjegavanja svih okolnosti koje mogu stajati na putu kvalitetnog razvoja dobrog kontrolinga na korist menadžmentu i cjelokupnom poduzeću i po tome je jedinstvena na ovom tržištu.

Program “Kontroling škole Kognosko” posjeduje IGC certifikat koji se na globalnoj razini dodjeljuje programima obrazovanja kontrolera koji zadovoljavaju najviše svjetske standarde.

Za kvalitetan razvoj kontrolinga osnovni preduvjet je zainteresiranost menadžmenta za kontroling. Iz tog razloga skola kontrolinga kreirana je za potrebe kontrolera i menadžera.

Program Kontroling škole Kognosko ima:

  • ukupno 100 sati,
  • od toga 65% predavanja,
  • 35% vježbi, grupnog rada, rješavanja problemskih zadataka i igranja uloga.

Od ukupne satnice 70% odnosi se na predavanja direktno vezana uz kontroling i planiranje, a ostalih 30% na područja srodna kontrolingu – računovodstvo, IT/Excel, psihologija.

Ovo je edukacija:

  • za sve kontrolere i menadžere/vlasnike koji žele uvesti funkciju kontrolinga ili žele poboljšati kvalitetu svoje funkcije kontrolinga,
  • za financijske stručnjake i računovođe koji žele razumjeti kontroling i pomoći u njegovu razvoju,
  • za IT stručnjake (BI, data-base analitičare) koji svakodnevno doprinose razvoju kontrolinga.

 

 

Saznaj više i prijavi se

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.