Najbolje od statistike u kontrolingu – novi termin

Toni Milun & Kontroling Kognosko u suradnji - najomiljenijeg profesora matematike i statistike u Hrvatskoj uvukli smo u svijet kontrolinga i dobili idealnu kombinaciju

Najbolje od statistike u kontrolingu – novi termin

Toni Milun & Kontroling Kontroling Kognosko u suradnji – najomiljenijeg profesora matematike i statistike u Hrvatskoj uvukli smo u svijet kontrolinga i dobili idealnu kombinaciju!

NOVI IZVANREDNI TERMIN 02. i 03.12.2020. godine.
Svijet statistike povezali smo sa konkretnim primjerima kontrolerske prakse i dobili smo najbolje primjere korištenja statističkih alata u poslovnom svijetu. Na ovom treningu teorija se pretvara u izuzetno korisne alate kojima kontroleri i menadžeri na jednostavan način mogu razumjeti velike količine podataka i upravljati informacijama koje iz njih proizlaze.

Mislili ste da razumijete svoje podatke? Dođite i za svaki slučaj provjerite – dvodnevni trening bez teorijskih primjera, samo čista primjena i otkrivanje nepoznatih istina unutar poznatih podataka.

Planirani termin 24. i 25. listopada je popunjen ali zbog velikog interesa organiziramo IZVANREDNU GRUPU 02. i 03.12.2020. godine.

Mjesto održavanja: Kontroling centar Kognosko – Jaruščica 1e, Zagreb

.

Saznajte više