200 sudionika iz cijele regije okupilo se na 7. Međunarodnoj ICV konferenciji o kontrolingu

"Od efikasnosti do konkurentnosti" bila je tema konferencije koja se održala 15.11.2019., u hotel Westin u Zagrebu. Hvala svima na podršci. I dalje ćemo se truditi da budemo referentno mjesto za sva nova znanja koja iz cijelog svijeta dolaze u Hrvatsku u realnom vremenu.

200 sudionika iz cijele regije okupilo se na 7. Međunarodnoj ICV konferenciji o kontrolingu

Tema: “Od efikasnosti do konkurentnosti”

 

U doba globalne konkurentnosti, opstati mogu oni koji iz ograničenih resursa znaju izvući maksimum za kupca i za sebe. Idealan odnos između kvalitete i cijene nužan je prvi korak prema uspješnom rezultatu u slobodnim tržišnim uvjetima.

Prvi test globalnog tržišta dugoročno prolaze oni koji nude kvalitetu uz prihvatljivu cijenu, no za konačan uspjeh je potrebno je puno više – pogođena strategija, inovativnost, ali i sposobnost za proizvodnju proizvoda ili usluga uz troškove koji osiguravaju ostvarivanje kvalitetnog poslovnog rezultata.

Tajna leži u dobroj ravnoteži između produktivnosti, efikasnosti i efektivnosti. Dugoročno, to se ne može osigurati bez dobro razvijenog kontrolinga…

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine organizirali najveći kontroling event u Hrvatskoj pod pokroviteljstvom ICV – Međunarodne udruge kontrolera.

O čemu je bilo riječi:

  • U kakvom okruženju će djelovati i što mora dati kontroling idućeg desetljeća
  • Razvojni put do efikasnosti – primjeri dvije kompanije
  • Kako izgraditi sustav koji radi timski i privrženo zajedničkoj ideji
  • Što je važnije: produktivnost, efikasnost ili efektivnost
  • Pogled u interno razvijeno softversko rješenje za siguran put u efikasnost
  • Službeno predstavljamo po prvi put: kontroling u hrvatskoj bolnici
  • Statistika je opet u modi – neopravdano zapostavljen zlatni alat dobrih kontrolerskih analiza
  • Što menadžeri i kontroleri moraju znati o novostima iz područja MSFI/HSFI

Predavanja su bila na engleskom i hrvatskom uz simultani prijevod.

 

Saznajte više

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.