Sales Controlling Seminar

Po drugi puta u dvije godine poduzeće Kontroling Kognosko d.o.o. organiziralo je jedinstveni seminar SALES CONTROLLING u Zagrebu.

Sales Controlling Seminar

Po drugi puta u dvije godine poduzeće Kontroling Kognosko d.o.o. organiziralo je jedinstveni seminar SALES CONTROLLING u Zagrebu.

Partner i trener renomirane Controller Akademie Munich gospodin Dietmar Pascher, dugogodišnji suradnik poduzeća Kontroling Kognosko d.o.o. na više područja poslovanja održao je dana 11.06.2014. godine impresivnu jednodnevnu kontroling edukaciju pred više od 50 polaznika, kontroling stručnjaka, menadžera, direktora i vlasnika poduzeća iz različitih branši poslovanja u RH te susjednih zemalja.

Interaktivna razrada tema sa interesantnim primjerima iz prakse, a prema vlastitim iskustvima iz različitih branša poslovanja, od polaznika je vrlo kvalitetno prihvaćena.

Sa gospodinom Dietmarom Pascherom dogovorena je daljnja suradnja u 2015. i 2016. godini sa novim i do sada neobrađenim kontroling temama koje će zasigurno biti interesantne poslovnom sektoru u RH.

Reserve your seat!

Contact and consulting

Renato Očko
+385 1 779 3619
info@kognosko.hr

Have a question? Send inquiry!

Consent

Call +385 1 779 3619

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.