Prva godišnjica “Kontroling centra Kognosko”

Prva godišnjica “Kontroling centra Kognosko”

“Kontroling centar Kognosko” proslavio je godinu dana postojanja. Prošle godine u ovo vrijeme dovršena je investicija usmjerena na uređenje i opremanje prostora koji je dobio trajnu misiju – postati prvi hrvatski inkubator kontrolerskog znanja.
Na adresi Jarušćica 1a u Zagrebu tako već godinu dana rade najbolji kontroleri i menadžeri hrvatske i regije, a na istom mjestu nalazi se i sjedište hrvatskog ogranka ICV-a (Međunarodne udruge kontrolera).

Ugodnu atmosferu onog edukacijskog centra uvelike podiže najmodernija oprema u potpunosti prilagođena potrebama radnog prostora. Godinama smo sakupljali iskustva po dvoranama raznih hotela ili kongresnih centara. Nažalost, ponekad se događalo da je neadekvatna opremljenost prostora utjecala na smanjenje kvalitete i ugodnosti rada.

Stoga smo bili iznimno pažljivi kod opremanja našega prostora. Željeli smo da se naši polaznici u potpunosti mogu fokusirati na sadržaj, a sada nakon godinu dana rada možemo vrlo zadovoljno reći da nam je to i uspjelo.

U nastavi se koristi interaktivan wiereless smart-board, projektor bez sjene, pin-board, white-board, flip chart. Prostor nudi besplatni WI-FI, najmodernije uređaje za prozračivanje zraka i ergonomskim stolicama, te besplatno parkirnoi mjestom za sve polaznike u neposrednoj blizini centra.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.