Prva godišnjica “Kontroling centra Kognosko”

Prva godišnjica “Kontroling centra Kognosko”

“Kontroling centar Kognosko” proslavio je godinu dana postojanja. Prošle godine u ovo vrijeme dovršena je investicija usmjerena na uređenje i opremanje prostora koji je dobio trajnu misiju – postati prvi hrvatski inkubator kontrolerskog znanja.
Na adresi Jarušćica 1a u Zagrebu tako već godinu dana rade najbolji kontroleri i menadžeri hrvatske i regije, a na istom mjestu nalazi se i sjedište hrvatskog ogranka ICV-a (Međunarodne udruge kontrolera).

Ugodnu atmosferu onog edukacijskog centra uvelike podiže najmodernija oprema u potpunosti prilagođena potrebama radnog prostora. Godinama smo sakupljali iskustva po dvoranama raznih hotela ili kongresnih centara. Nažalost, ponekad se događalo da je neadekvatna opremljenost prostora utjecala na smanjenje kvalitete i ugodnosti rada.

Stoga smo bili iznimno pažljivi kod opremanja našega prostora. Željeli smo da se naši polaznici u potpunosti mogu fokusirati na sadržaj, a sada nakon godinu dana rada možemo vrlo zadovoljno reći da nam je to i uspjelo.

U nastavi se koristi interaktivan wiereless smart-board, projektor bez sjene, pin-board, white-board, flip chart. Prostor nudi besplatni WI-FI, najmodernije uređaje za prozračivanje zraka i ergonomskim stolicama, te besplatno parkirnoi mjestom za sve polaznike u neposrednoj blizini centra.