Praktična menadžerska akademija – Nova edukacija

Upisi u tijeku! Praktična Menadžerska Akademija: Povežite tehničko znanje s vještinama vođenja.

Nova prilika! Upisi su u tijeku za Praktičnu Menadžersku Akademiju! Pogledajte termine edukacije za prvu generaciju polaznika:

  1. modul: 05.-07.03.2024.
  2. modul: 09.-11.04.2024.
  3. modul: 07.-09.05.2024.
  4. modul: 04.-06.06.2024.

Spojite tehničko znanje s vještinama uspješnog vođenja tvrtke i tima zaposlenika! Ne propustite Praktičnu Menadžersku Akademiju, gdje se ističe umijeće učinkovitog upravljanja. Bez obzira jeste li iskusni menadžer ili tek započinjete svoju karijeru, stalna potraga za znanjem i usavršavanjem ključna su u dinamičnom poslovnom svijetu današnjice.

Mnogi menadžeri svoj put započinju u specifičnim strukama, suočavajući se s izazovima vođenja kad napreduju u karijeri. Može li pravnik uspješno voditi tvrtku, liječnik bolnicu, inženjer prehrambene tehnologije tvornicu ili profesor školu? Koje vještine i znanje su im nužni, i gdje ih mogu usvojiti?

Naš jedinstveni program vodi vas kroz te specifične izazove uz pomoć iskusnih stručnjaka iz područja menadžmenta, vođenja i kontrolinga. Fokusiramo se na praktične teme kako biste stvarali povjerenje i uspješno se snalazili u profesionalnom svijetu, izlazeći izvan teorijskih okvira.

Pridružite nam se u istraživanju kompleksnog plesa između tehničkog znanja i vještina vođenja te otkrijte istinsko značenje uspješnog menadžera.