U tijeku je 8. generacija polaznika edukacije: MSFI/HSFI za kontrolere i menadžere!

Edukacija se održava u periodu 24.04. - 09.06.2022.

U tijeku je 8. generacija polaznika edukacije: MSFI/HSFI za kontrolere i menadžere!

Jedina višemjesečna edukacija iz područja standarda financijskog izvještavanja u  široj regiji uspješno se održava već 8. put. U tijeku je edukacija nove grupe polaznika koja ima priliku slušati 70 sati čiste prakse o standardima.

Ova edukacija menadžerima i kontrolerima, računovođama, financijašima i svim ostalim zainteresiranim polaznicima, nudi mogućnost stjecanja jasnog pregleda nad standardima bitnima za njihovu praksu, a ciljano se bavi temama koje su organizator i predavači kroz svoja dugogodišnja iskustva prepoznali kao najznačajnije.

Cilj edukacije predstaviti je upravo te teme na sažet, jednostavan, primjenjiv, ali istodobno stručan i precizan način.

8. generacija održava se uživo u terminu 24.04. – 09.06.2022. godine – utorkom i četvrtkom od 17:00 – 21:00.
.

Saznajte više o edukaciji 

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.