Zebra BI edukacija uz primjenu IBCS

Kako bi omogućili što bržu implementaciju IBCS-a u život, redovito organiziramo edukacije ZEBRA.BI.

Zebra BI edukacija u novom terminu: 21.01.2020. od 08:30 -16:00 sati u Kontroling centru Kognosko u Zagrebu!

Što je IBCS?

IBCS (International Business Comunication Stndards) su prijedlozi idejnog, perceptivnog i semantičkog dizajna za razumijevanje poslovnih izvješća i prezentacija.

Začetnik IBCS koncepta je g.Rolf Hichert, zbog čega se u praksi često koristi termin – “Hichertovi standardi”. Cilj je izgradnja koncepta kojim se na jedinstveni način prikazuju poslovni rezultati. Uvjet je globalno širenje IBCS-a kako bi postao univerzalni jezik poslovnog izvještavanja. Iz tog razloga standardizaciji menadžerskog izvještavanja teži sve više svjetskih kompanija, ali i IT rješenja. Jedinstven, razumljiv i jednostavan “jezik izvještavanja” širi se svijetom velikom brzinom.

Renato Očko certificirani je IBCS konzultant.

Što je Zebra BI?

IBCS podrazumijeva korištenje adekvatnog alata za jednostavnu primjenu u praksi. Upravo iz tog razloga ubrzano se razvija i adekvatna IT podrška. U tom smislu, Excelov add-in Zebra.bi. pokazao se iznimno kvalitetnim. Korištenje Zebra.bi omogućuje oslanjanje na najnoviju tehnologiju koja lako i jednostavno zadovoljava potrebe menadžmenta.
Kontrolng Kognosko certificirani je partner ZEBRA.BI..

LINK zebra.BI download demo version

Nakon ove edukacije možete na praktičan način:

  • kreirati izvještaje u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima IBCS-a
  • drastično unaprijediti vizualizaciju i interaktivnost
  • ubrzati svoje izvještavanje
  • osigurati da svaki korisnik vidi samo svoje podatke, a ne i tuđe
  • napraviti svoje izvještaje dostupnijim, i imati ih prikazane na mobitelu

 

Kontakt i savjetovanje

Renato Očko
+385 1 779 3619
info@kognosko.hr

Vrijeme i mjesto:
08,30 – 16,00
Kontroling centar Kognosko

Termini održavanja

0 Nema slobnodnih mjesta 10 Još nekoliko slobnodnih mjesta 15 Dovoljno slobodnih mjesta

Sadržaj programa

1 dan intenzivne edukacije

Modul 1

IBCS pravila – kako koristiti grafikone i tablice

Modul 2

Kako izraditi željeni grafikon i koji su preduvjeti

Modul 3

Kako koristiti pivot tablice u radu sa zebra.bi

Modul 4

Praktični primjeri

Predavači

andrej lapajne

Kreator BI sustava za podršku IBCS – ZEBRA.BI. Petnaest godina radi na razvoju različitih BI rešenja, od toga 10 godina kao konzultant. Studirao računalne znanosti, slikarstvo i upravljačko računovodstvo. Trenutno radi na doktoratu iz područja vizualnih jezika i vizualizacije podataka.
Implementirao je sustave za izvješćivanje i BI dashboards u farmaceutskim poduzećima, telekomunikacijskim i maloprodajnim poduzećima, poduzećima robe široke potrošnje, proizvodnim poduzećima, medijskim kućama, osiguravajućim kućama, javnoj upravi i high-tech industriji.

Gašper Kamenšek

BI Professional i iznimni stručnjak za Excel. Osim održavanja treninga i edukacija, te govora na konferencijama, putuje i svijetom šireći ljubav prema Excelu i Power BI-u. Bio je govornik na više od 50 konferencija i događaja, pohađao je preko 900 tečajeva, a na jednoj ili drugoj prigodi pridobio je pozornost preko 7000 slušatelja kako bi ih podučio Excelu i Power BI.

Prijavite se

Cijena:

172,53 € + PDV
1.300 kn + PDV

Prijavnica

Prijavite se na Zebra BI edukacija uz primjenu IBCS


Nazovite nas na +385 1 779 3619

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.