Power BI – Zebra BI edukacija uz primjenu IBCS

Zebra’s got the power

“If I didn’t see it, I wouldn’t believe it!”

Otto Baumgartner, Business Analyst


 

 

Power BI i Zebra BI napokon zajedno

Ova edukacija puna je praktičnih primjera, najboljih praksi modeliranja, DAX trikova i naprednih metoda vizualizacije podataka jedinstvenu edukaciju.

Naučiti ćete kako izgraditi izvrsne poslovne izvještaje, dashboarde sa stvarnim vs planiranim pokazateljima i druge poslovne izvještaje u Power BI-u i to korak po korak od samog početka.

Treneri će pokazati kako na najproduktivniji način koristiti PowerBI i ZebraBI trikove kao što su “smart page tooltips”, “drill-through” i sl…

Koje koristi donosi ova edukacija?

Nakon održane edukacije polaznici su odmah biti u mogućnosti upotrebljavati stečeno znanje te tako smanjiti troškove i trud samostalnim traženjem rješenja, a za koje ste do sada bacali u vjetar sate  pokušaja, neuspjeha, novaca…

Kontakt i savjetovanje

Renato Očko
+385 1 779 3619
info@kognosko.hr

Vrijeme i mjesto:
8,30 – 16,00
Kontroling centar Kognosko

 

Termini održavanja

0 Nema slobnodnih mjesta 10 Još nekoliko slobnodnih mjesta 15 Dovoljno slobodnih mjesta

Sadržaj programa

1 dan intenzivne edukacije

Modul 1

Uvod
 • Uvod u Power BI, Zebra BI i IBCS®
 • Izrada prvog izvještaja u Power BI
 • Brza rješenja: Power BI izvještaj iz Excela

 

Modul 2

Izgradnja
 • Zebra BI u slikama: Kako koristiti grafikone i tablice
 • Dimenzija kalendara, DAX vremenske funkcije, YTD prekidač
 • Izvještaji o prodaji, izvještaji o troškovima
 • Najbolja praksa u Power BI-u

 

Modul 3

Izvještavanje
 • Bitne transformacije podataka u PowerQuery
 • Top 5 DAX formula za poslovne izvještaje, dinamičke mjere
 • Financijski izvještaji i izvještaji o prihodima
 • Hijerarhija konta, troškova, međuzbroja i rezultata

 

Modul 4

Savjeti za kraj
 • Savjeti i trikovi: pametni opisi alata, knjižne oznake itd.
 • Najbolji načini dijeljenja izvještaja i nadzornih ploča

 

Predavači

andrej lapajne

Kreator BI sustava za podršku IBCS – ZEBRA.BI. Petnaest godina radi na razvoju različitih BI rešenja, od toga 10 godina kao konzultant. Studirao računalne znanosti, slikarstvo i upravljačko računovodstvo. Trenutno radi na doktoratu iz područja vizualnih jezika i vizualizacije podataka.
Implementirao je sustave za izvješćivanje i BI dashboards u farmaceutskim poduzećima, telekomunikacijskim i maloprodajnim poduzećima, poduzećima robe široke potrošnje, proizvodnim poduzećima, medijskim kućama, osiguravajućim kućama, javnoj upravi i high-tech industriji.

Gašper Kamenšek

BI Professional i iznimni stručnjak za Excel. Osim održavanja treninga i edukacija, te govora na konferencijama, putuje i svijetom šireći ljubav prema Excelu i Power BI-u. Bio je govornik na više od 50 konferencija i događaja, pohađao je preko 900 tečajeva, a na jednoj ili drugoj prigodi pridobio je pozornost preko 7000 slušatelja kako bi ih podučio Excelu i Power BI.

Prijavite se

Cijena:

199,08 € + PDV
(1.500 kn + PDV)

Prijavnica

Prijavite se na Power BI – Zebra BI edukacija uz primjenu IBCS


Nazovite nas na +385 1 779 3619

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.