Excel edukacija za kontrolere i menadžere

Dvodnevna edukacija Excel za kontrolere i menadžere u novom terminu u danima: 11. i 12.03.2021. od 08:30 – 16:00 sati u Kontroling centru Kognosko u Zagrebu!

EXCEL ZA KONTROLERE I MENADŽERE

2 dana intenzivne edukacije s naglaskom na praktičnim primjerima namijenjenim kontrolerima, analitičarima i menadžerima. Excel je tradicionalni alat za kontrolere i menadžere koji nikad ne izlazi iz mode! 

Nakon ove edukacije možete na praktičan način:

  •  ubrzati svoje izvještavanje
  • drastično unaprijediti vizualizaciju i interaktivnost
  • smanjiti vrijeme potrebno za unos i obradu podataka

 

O edukaciji:

Neovisno o raznim IT sustavima i rješenjima koja čine sastavnicu IT potpore kontrolingu, Microsoft Excel jest i ostat će jedan od osnovnih alata u svakodnevnom radu kontrolera. U svakodnevnoj komunikaciji s klijentima i kontrolerskom zajednicom, u Data Sense-u smo postali svjesni potrebe za kvalitetnom, ciljanom edukacijom iz područja Excela, koja bi bila namijenjena naprednim korisnicima, kontrolerima, analitičarima i menadžerima. Ponukani tim saznanjem, osmislili smo program upravo takvog Excel seminara.
Seminar traje dva dana. Cijeli prvi dan i na početku drugog dana obrađuju se odabrane funkcionalnosti Excela, te nakon toga, u nastavku seminara vodimo polaznike kroz izradu nekoliko praktičnih scenarija upotrebe Excela, karakterističnih za spomenutu ciljnu skupinu.

Kontakt i savjetovanje

Kontroling Kognosko
+385 1 779 3619
info@kognosko.hr

Termini održavanja

0 Nema slobnodnih mjesta 10 Još nekoliko slobnodnih mjesta 15 Dovoljno slobodnih mjesta

Sadržaj programa

2 dana intenzivno – 11 modula

Modul 1

1. Modul – Napredne excel funkcije

Modul 2

2. Modul – Rad s podacima

Modul 3

3. Modul – Uvoz podataka i vanjski izvori podataka

Modul 4

4. Modul – Grafovi i vizualizacija podataka

Modul 5

5. Modul – Pivot tablice

Modul 6

6. Modul – Power pivot

Modul 7

7. Modul – Goal Seek

Modul 8

8. Modul –  “What if” analiza

Modul 9

9. Modul – Case study –  Izrada prijedloga plaćanja

Modul 10

10. Modul – Case Study – Izrada cash flow reporta i cash flow forecasta

Modul 11

11. Modul – Case Study – Izrada rolling forecasta

Predavač

Marijevo najveće područje interesa u IT vodama vezano je uz implementacije poslovnih rješenja, na kojima je u različitim fazama karijere sudjelovao u različitim ulogama, najprije kao programer, dizajner te voditelj razvoja, a potom kao poslovni konzultant i voditelj projekata, te trenutno kao osnivač i direktor poduzeća Data Sense d.o.o. koja implementira poslovna rješenja. Kroz iskustvo stečeno na projektima, prepoznao je spregu mehanizama kontrolinga i efikasnih IT alata koji ih podupiru. Stoga je, u posljednjih nekoliko godina, implementacija efikasne IT potpore kontrolingu u fokusu njegovog stručnog interesa. Mario je iskusan predavač, nositelj certifikata Microsoft Certified Trainer od 1998. godine, a tijekom karijere je održao u Hrvatskoj i inozemstvu više desetaka seminara iz područja primjene Office programa, baza podataka i vođenja projekata.

Prijavite se

Ovu edukaciju prilagođavamo svakom klijentu. Organiziramo otvorene i In-house edukacije!
Termini prema dogovoru.

Cijena:

318,53 € + PDV
(2.400 kn + PDV)

Prijavnica

Prijavite se na Excel edukacija za kontrolere i menadžere


Nazovite nas na +385 1 779 3619

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.