Edukacija:

Excel edukacija za kontrolere

Intenzivna edukacija o Excelu za kontrolere. Poboljšite svoje vještine i učinkovitost u radu s Excelom. Prijavite se danas!

Excel za kontrolere edukacija

2 dana intenzivne edukacije s naglaskom na praktičnim primjerima namijenjenim kontrolerima, analitičarima i menadžerima. Excel je tradicionalni alat za kontrolere koji nikad ne izlazi iz mode!

Dvodnevna Excel edukacija za kontrolere uživo u novom terminu u danima: 20. i 21.05.2024. od 08:30 – 16:00 sati u Kontroling centru Kognosko u Zagrebu!

O Excel edukaciji:

Neovisno o raznim IT sustavima i rješenjima koja čine sastavnicu IT potpore kontrolingu, Microsoft Excel jest i ostat će jedan od osnovnih alata u svakodnevnom radu kontrolera. U svakodnevnoj komunikaciji s klijentima i kontrolerskom zajednicom, postali smo svjesni potrebe za kvalitetnom, ciljanom edukacijom iz područja Excela, koja bi bila namijenjena naprednim korisnicima, kontrolerima, analitičarima i menadžerima. Ponukani tim saznanjem, osmislili smo program upravo takvog Excel seminara.
Seminar traje dva dana. Cijeli prvi dan i na početku drugog dana obrađuju se odabrane funkcionalnosti Excela, te nakon toga, u nastavku seminara vodimo polaznike kroz izradu nekoliko praktičnih scenarija upotrebe Excela, karakterističnih za spomenutu ciljnu skupinu.

Nakon ove Excel edukacije možete na praktičan način:

  •  ubrzati svoje izvještavanje
  • drastično unaprijediti vizualizaciju i interaktivnost
  • smanjiti vrijeme potrebno za unos i obradu podataka
kognosko excel mailchimp
2 dana intenzivno – 11 modula

Mjesto održavanja:
Kontroling centar Kognosko

Početak edukacije:

renato ocko

Kontakt

Renato Očko
+385 1 779 3619
info@kognosko.hr

Kontakt
Rezervacija

Sadržaj programa

2 dana intenzivno – 11 modula

Tema 1 - Uređivanje prikaza podataka

Tema 2 - Rad s imenovanim rasponima

Tema 3 - Transformacija podataka

Tema 4 - Uvjetno oblikovanje

Tema 5 - Pregled podataka i priprema za ispis

Tema 6 - Izrada grafičkog prikaza

Tema 7 - Jednostavna statistička analiza

Tema 8 - Tekstualna analiza podataka

Tema 9 - VLOOKUP podataka

Tema 10 - Pivot tablica i pivot chart

Tema 11 - Osnovni i napredni Data Validation

Tema 12 - Troubleshooting neispravnih formula

Tema 13 - Učitavanje raznih izvora podataka

Predavači

Denis

Dennis Ramulić

Dennis Ramulić magistar je edukacije matematike i fizike s desetak godina iskustva u obrazovnom sustavu i privatnom sektoru, gdje se uz karijeru u autoindustriji razvija u stručnjaka za agilne, Lean i Kaizen metodologije rada. Nakon toga proveo je dio karijere u telekomunikacijama. Iskustvo rada stekao je ponajviše u financijama, nabavi, upravljanju zalihom te upravljanju poslovnim procesima, dok se zadnjih nekoliko godina bavi digitalizacijom poslovanja, razvojem RPA rješenja te uvođenjem naprednih analitičkih metoda u poslovanje. Iskustvo u obrazovanju ostavilo je svoj utjecaj pa se danas bavi educiranjem u nekoliko edukacijskih centara a specijalnost su mu MS Excel, Power Platforma (Power BI, Automate i Apps), ostale Office 365 aplikacije te digitalizacija poslovanja, podatkovna analitika, Lean, BPM i RPA

Više o predavaču

Često postavljena pitanja

Kako će Excel edukacija za kontrolere poboljšati moje vještine u radu s Excelom?

Edukacija će vam omogućiti da ubrzate izvještavanje, unaprijedite vizualizaciju i interaktivnost, te smanjite vrijeme potrebno za unos i obradu podataka kroz praktične primjere i upotrebu naprednih Excel funkcionalnosti.

Koja je svrha intenzivnog seminara o Excelu za kontrolere?

Svrha seminara je pružiti kontrolerima, analitičarima i menadžerima ciljanu edukaciju iz područja Excela, omogućujući im da savladaju napredne funkcionalnosti ovog alata te primijene ih na svoje svakodnevne poslovne zadatke.

Koja su ključna područja koja će biti pokrivena tijekom Excel edukacije?

Excel edukacija obraditi će teme poput uređivanja prikaza podataka, transformacije podataka, izrade grafičkih prikaza, VLOOKUP-a, Pivot tablica i pivot chartova te troubleshootinge neispravnih formula, pružajući vam sveobuhvatan uvid u mogućnosti Excela.

Kome je namijenjena Excel edukacija?

Excel edukacija je namjenjena svima koji žele savlatati Excel a posebno namijenjena kontrolerima, analitičarima i menadžerima koji žele unaprijediti svoje vještine u radu s Excelom. Ona će vam biti korisna jer će vam omogućiti da efikasnije upravljate podacima i izradite kvalitetnije izvještaje.

Prijavite se za Excel edukacija za kontrolere

Ovu edukaciju prilagođavamo svakom klijentu. Organiziramo otvorene i In-house edukacije!
Termini prema dogovoru.

Cijena:

345,08 € + PDV

Prijavite se već danas! Ispunite obrazac ili nas nazovite na +385 1 779 3619

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.