Otvorena je sezona edukacija 2020. u Kontroling Kognosku

Ukoliko Vas interesiraju naše edukacije ili naše kontroling poslovanje slobodno nas kontaktirajte bez ustručavanja!

Otvorena je sezona edukacija 2020. u Kontroling Kognosku

Otvorena je sezona edukacija 2020. u Kontroling Kognosko-u!

U Kontroling centru Kognosko održana je dana 21.01.2020. godine još jedna edukacija Zebra BI uz primjenu IBCS-a na hrvatskom jeziku! Trener gospodin Andrej Lapajne opet je svojim karakterističnim pristupom i ekspertnim znanjem oduševio polaznike ove specijalističke edukacije. Polaznici su u interaktivnom radu kroz „tips&tricks“ u zadacima i novim praktičnim primjerima dobili nova znanja koja odmah mogu početi primjenjivati u svojem redovitom radu.

Korištenje Zebra.bi alata omogućuje oslanjanje na najnoviju dostupnu tehnologiju koja lako i jednostavno zadovoljava potrebe menadžmenta.

Kontroling Kognosko certificirani je partner zebra.bi. za RH i naša suradnja se proširuje i unaprjeđuje kroz godine. Vidimo se na slijedećoj edukaciji…

Ukoliko Vas interesiraju naše edukacije ili naše kontroling poslovanje slobodno nas kontaktirajte bez ustručavanja!

Srdačno Vas pozdravlja Kontroling KOGNOSKO Team!

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.