Održan 2 ICCC- najveći kontrolerski događaj u Hrvatskoj!

Kontrolerska znanja neprocjenjiva su pomoć menadžmentu, a posebno u doba ekonomskog oporavka i postavljanja temelja za održiv rast.

Održan 2 ICCC- najveći kontrolerski događaj u Hrvatskoj!

2 ICCC (2 International Controlling Conference in Croatia) održan je dana 05.11.2014. g. u Sheraton Zagreb hotelu.

Kontrolerska znanja neprocjenjiva su pomoć menadžmentu, a posebno u doba ekonomskog oporavka i postavljanja temelja za održiv rast. Europa i svijet blagodati kontrolinga koriste desetljećima, a zemlje sa dugom tradicijom kontrolinga krizu su daleko lakše preboljele.

Prijenos različitih znanja i prakse osnovni je cilj ove konferencije: sudionici iz Njemačke, Švicarske, SAD, Poljske, Španjolske, Makedonije podijeliti će svoja iskustva sa hrvatskim kolegama.

Širenjem kontrolerskog znanja diljem svijeta godinama se aktivno bavi ICV – Internationaler Controller Verain – Međunarodna udruga kontrolera, a voditeljica ICV radne skupine Hrvatska je Jasmina Očko. ICV je najveća udruga kontrolera i menadžera u svijetu, koji slijede kontrolersku doktrinu, a ujedno i pokrovitelj hrvatske konferencije koja je sada ušla u obitelj europskih ICV kontroling konferencija.

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.