Naši treneri

Naši suradnici su najbolji stručnjaci iz prakse sa višegodišnjim iskustvom iz kontrolinga i povezanih područja

Tena Čakarun

Tena Čakarun

Usmjerena je na praćenje razvoja i podizanje kvalitete rada zaposlenika sa Power BI alatima a svakodnevno izrađuje Power BI ciljana rješenja za klijente i redovito već nekoliko godina održava otvorene i in-house Power BI edukacije

Jasmina Očko

Jasmina Očko

Trener i konzultant za implementaciju kontrolinga.

Toni Milun

Toni Milun

Predavač matematike i statistike na Visokom učilištu Algebra. 

Marino Brnić

Marino Brnić

Voditelj odjela podrške nabavi i prodaji u Pevexu

Ana Berković

Ana Berković

Profesorica engleskog jezika, nositeljica Certificate in Teaching English for Business 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.