Naši treneri

Naša je strategija okupljati samo najbolje stručnjake za pojedina područja i tako osigurati vjernim polaznicima uvijek lak odabir prave edukacije za svoje potrebe.

Treneri i predavači u Kontroling Kognosku

jasmina ocko kontroling trener

Jasmina Očko

Trener i konzultant za implementaciju kontrolinga i zelenog kontrolinga. Kontinuirano prikuplja najnovija kontrolerska znanja i prati trendove-  sa naglaskom na zeleni kontroling – u Europi i Americi, te implementira u poduzeća u Hrvatskoj i regiji. Licencirani je partner i trener Controller Akademie Münich, vodeće njemačke akademije za kontroling. Voditeljica ICV radne skupine Hrvatska – najveće međunarodne udruge kontrolinga. Autor nekoliko višemjesečnih edukacija za kontrolere i menadžere.

 

 

Više o predavaču
dietmar pascher

Dietmar Pascher

Trener i konzultant za implementaciju kontrolinga. Kontinuirano prikuplja najnovija kontrolerska znanja u Europi i Americi, te implementira u poduzeća u Hrvatskoj i regiji. Licencirani je partner i trener Controller Akademie Münich, vodeće njemačke akademije za kontroling. Voditeljica ICV radne skupine Hrvatska – najveće međunarodne udruge kontrolinga. Autor nekoliko višemjesečnih edukacija za kontrolere i menadžere.

Više o predavaču
Mario

Mario Korbar

Mario ima bogato iskustvo u IT sektoru, s naglaskom na implementacije poslovnih rješenja. Njegova karijera obuhvaća različite uloge, uključujući programera, dizajnera, konzultanta i direktora poduzeća Data Sense d.o.o. Svoje znanje primjenjuje u efikasnoj IT podršci kontrolingu i održava seminare iz raznih IT područja. Mario je Microsoft Certified Trainer s višegodišnjim iskustvom.

Više o predavaču
klaus eiselmayer

Klaus Eiselmayer

Trener i konzultant za implementaciju kontrolinga. Kontinuirano prikuplja najnovija kontrolerska znanja u Europi i Americi, te implementira u poduzeća u Hrvatskoj i regiji. Licencirani je partner i trener Controller Akademie Münich, vodeće njemačke akademije za kontroling. Voditeljica ICV radne skupine Hrvatska – najveće međunarodne udruge kontrolinga. Autor nekoliko višemjesečnih edukacija za kontrolere i menadžere.

Više o predavaču
Toni

Toni Milun

Toni Milun je predavač matematike i statistike na Visokom učilištu Algebra. Ima bogato obrazovanje, uključujući diplomu iz matematike i specijalizaciju iz statistike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Aktivan je u obrazovanju i voditelj emisije “Financijalac”. Svoje stručno znanje primjenjuje i kao savjetnik u području primijenjene matematike i statistike. Također, autor je udžbenika iz matematike za srednju školu.

Više o predavaču
Denis

Dennis Ramulić

Dennis Ramulić magistar je edukacije matematike i fizike s desetak godina iskustva u obrazovnom sustavu i privatnom sektoru, gdje se uz karijeru u autoindustriji razvija u stručnjaka za agilne, Lean i Kaizen metodologije rada. Nakon toga proveo je dio karijere u telekomunikacijama. Iskustvo rada stekao je ponajviše u financijama, nabavi, upravljanju zalihom te upravljanju poslovnim procesima, dok se zadnjih nekoliko godina bavi digitalizacijom poslovanja, razvojem RPA rješenja te uvođenjem naprednih analitičkih metoda u poslovanje. Iskustvo u obrazovanju ostavilo je svoj utjecaj pa se danas bavi educiranjem u nekoliko edukacijskih centara a specijalnost su mu MS Excel, Power Platforma (Power BI, Automate i Apps), ostale Office 365 aplikacije te digitalizacija poslovanja, podatkovna analitika, Lean, BPM i RPA

Više o predavaču
domagoj vuković

Domagoj Vuković

Direktor u KPMG-u od 2021., s prethodnim iskustvom kao direktor u Deloitteu i dugogodišnjim radom u odjelu revizije u KPMG-u. Ovlašteni revizor i računovođa (FCCA), stručnjak za financijske standarde, savjetovanje i metodologiju revizije. Tečno govori engleski, njemački i slovenski jezik.

Više o predavaču
igor arbutina

Igor Arbutina

ACCA s iskustvom u reviziji i financijskom savjetovanju u KPMG-u, te kao Financijski Direktor u Philips Consumer Luminaires. Nastavio karijeru u TPA Horwath Revizija, PwC-u i TPA AUDIT. Hrvatski ovlašteni revizor i ACCA.

Više o predavaču
Gajic

Nada Gajić

Ekspert za poreze. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na kojem je i post-diplomantica, ima značajno iskustvo na području idejnih rješenja, vođenja i koordiniranja projekata u Hrvatskoj i Italiji. Sudjelovala u izradi studija isplativosti za međunarodno tržište. Izvodi autorska predavanja na učilištima i privatnim edukacijama iz područja računovodstva i porezne tematike te poslovnog planiranja. Objavljuje članke u domaćim stručnim časopisima

Više o predavaču
Slika Una H.Arapovic

Una Arapović Sever

Una Arapović Sever ima 10 godina iskustva kao kontroler i certificirani IBCS analitičar. S obrazovanjem u financijskom menadžmentu i marketingu, te CA diplomom iz vodeće njemačke kontroling akademije, Una gradi svoju karijeru u multinacionalnim kompanijama poput Orbico Group. Također, dugogodišnja je članica međunarodne udruge kontrolera – ICV.

Više o predavaču
Ante Mihaljevic 300x300 1

Ante Mihaljević

Osim razvijanja komunikacijskih vještina kod svojih klijenata na hrvatskom i engleskom jeziku, motivira ih da iskoriste svoj maksimalni potencijal. Kako sam kaže, njegova misija je jednostavna – naučiti ljude kako biti učinkoviti u komunikaciji i imati poboljšane društvene vještine. Kao što svi znamo, sposobnost njegovanja međuljudskih odnosa je od velike važnosti za uspješno poslovanje. Ante Mihaljević je i nositelj NLP Practitioner certifikata, a trenutno radi i na dobivanju NLP Mastery certifikata, a ima i preko 20.000 sati odrađenih u edukacijama i treninzima

Više o predavaču
Davor lozic

Davor Lozić

Davor Lozić je predavač na Veleučilištu Velika Gorica i ZŠEM-u, predaje i radi na projektima vezanim uz BIG DATA i AI. Zanima ga prediktivna analiza i statističko učenje računalno vođenim metodama.
Uz sustave za upravljanje bazama podataka, predaje o operacijskom sustavu Linux i tečajevima programiranja. Davor je radio na razvoju poslovnog softvera, vodeći tim od 15+ inženjera s naglaskom na modeliranju podataka i prediktivnim analizama.

Više o predavaču
Jasminka Rojko 1 418x420 1

Jasminka Rojko

Jasminka Rojko, konzultantica za ESG i korporativne financije, te vlasnica tvrtke ROJKO & CO, s iskustvom u bankarstvu, potiče održivo financiranje i pridonosi projektima u regiji. Također je bila članica Uprave Letina grupe, gdje je unaprijedila digitalizaciju i inovacije. S obimnim obrazovanjem i certifikatima u ESG i kontroli, nastoji promicati održivu budućnost.

Više o predavaču
gordana 11

Gordana Kastrapeli

Gordana Kastrapeli, konzultantica i coach s gotovo 20 godina iskustva. Stručnjakinja u osobnom i poslovnom razvoju, NLP trenerica i coach. Posvećena razvoju lidera, vodi treninge vođenja, komunikacijske vještine, NLP i osobni coaching. Klijenti cijene njeno znanje, iskustvo i prilagođen pristup

Više o predavaču
Denis Petrovic

Denis Petrović

Denis Petrović, član uprave u Vienna-Gruppe s Executive MBA obrazovanjem i bogatim iskustvom u upravljanju i konzultantskim projektima u Austriji i Hrvatskoj. Ima pozadinu u financijama, energetici i konzaltingu

Više o predavaču
tena cakarun

Tena Čakarun

Tena Čakarun, magistra edukacije u matematici i informatičkim znanostima, stručnjakinja za Excel i Power BI. S bogatim iskustvom u obuci analitičara, kontrolera i menadžera, radi na unapređenju njihovih vještina i nudi rješenja za Power BI. Također ima Controller Akademie® München certifikat i doprinosi implementaciji poslovnih IT rješenja.

Više o predavaču
andrej lapajne

Andrej Lapajne

Kreator ZEBRA.BI, s bogatim iskustvom u BI rješenjima i konzaltingu. Studirao računalne znanosti, slikarstvo i upravljačko računovodstvo, trenutno na doktoratu o vizualnim jezicima i vizualizaciji podataka. Implementirao BI dashboarde u raznim sektorima.

Više o predavaču
Gašper Kamenšek

Gašper Kamenšek

BI Professional i iznimni stručnjak za Excel. Osim održavanja treninga i edukacija, te govora na konferencijama, putuje i svijetom šireći ljubav prema Excelu i Power BI-u. Bio je govornik na više od 50 konferencija i događaja, pohađao je preko 900 tečajeva, a na jednoj ili drugoj prigodi pridobio je pozornost preko 7000 slušatelja kako bi ih podučio Excelu i Power BI.

Više o predavaču