VIOLETA d.o.o.

Opis Projekta

Suradnja sa gđom Jasminom Očko počela je 2011.godine. Tome je prethodila knjiga “Upravljanje iz Backstagea” koja nas je jako zaintrigirala. Pozvali smo gđu Jasminu Očko u firmu da održi dvodnevnu edukaciju. Saslušali smo ju i rekli: “To je to što nam treba”!. Gđa Jasmina Očko je iznimna osoba, iznad svega veliki profesionalac sa kojim je ugodno i lako surađivati. Konkretni rezultati dobiveni uvođenjem kontroliga u grupu Violeta najviše su vidljivi u optimizaciji i usmjeravanju troškova te u upravljačkom dijelu tj. donošenju odluka.

Odluke se lakše donose kada imate iskaze uspjeha, profitabilnost po brendu i profitabilnost po ključnim kupcima i niz popratnih izvještaja. Kontroling nam je također pomogao kvalitetnijem mjerenju učinaka proizvodnje i prodaje, a ljudi u raznim odjelima temeljem standardiziranih izvještaja u stanju su svakodnevno pratiti neke od ključnih podataka. Korist od uvođenja kontrolinga je vidljiva u našoj grupi u BIH i u RH, ali možemo zaključiti da smo tek otvorili jedno neiscrpno područje koje pomaže unaprjeđenju poslovanja i doprinosi jačanju pozicija na tržištu.

Voditeljica računovodstva
Vinka Brnadić

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.