SRC

Jasminu mogu bez rezerve preporučiti kao vrhunskog stručnjaka, konzultanta i edukatora u području kontrolinga.

Recenzija korisnika

Jasminu Očko sam, u ulozi predavača, imao zadovoljstvo upoznati prije tri godine kao polaznik jednog edukacijskog programa iz područja kontrolinga. Jasmina me je, kao predavač, oduševila neposrednošću i praktičnim pristupom temama, koji rezultiraju činjenicom da polaznici s njezinih predavanja uvijek “ponesu” kući pregršt konkretnih, u praksi primjenjivih savjeta i alata za unapređenje upravljanja tvrtkom.

Osobno se već duže vrijeme, u raznim ulogama, bavim implementacijom IT rješenja za potporu kontrolingu, a budući smo Jasmina i ja shvatili da nam se stavovi o ulozi kontrolinga u upravljanju tvrtkom, uvođenju kontrolinga u tvrtku i ulozi IT-a u potpori kontrolingu u velikoj mjeri preklapaju, naše je poznanstvo preraslo u kvalitetnu poslovnu suradnju.

Među ostalim, želim istaknuti i iznimnu praktičnu vrijednost sadržaja izloženog u knjizi “Kontroling – upravljanje iz backstagea” kojoj je Jasmina koautor. Prilikom razvoja produkta “Tempero” namijenjenog IT potpori kontrolingu, u SRC.HR-u smo u velikoj mjeri ideje za funkcionalnost produkta crpili upravo iz te knjige.
Uglavnom, kao poznanik i poslovni partner, Jasminu mogu bez rezerve preporučiti kao vrhunskog stručnjaka, konzultanta i edukatora u području kontrolinga.

Direktor
Mario Korbar