SRC

Jasminu mogu bez rezerve preporučiti kao vrhunskog stručnjaka, konzultanta i edukatora u području kontrolinga.

Recenzija korisnika

Jasminu Očko sam, u ulozi predavača, imao zadovoljstvo upoznati prije tri godine kao polaznik jednog edukacijskog programa iz područja kontrolinga. Jasmina me je, kao predavač, oduševila neposrednošću i praktičnim pristupom temama, koji rezultiraju činjenicom da polaznici s njezinih predavanja uvijek “ponesu” kući pregršt konkretnih, u praksi primjenjivih savjeta i alata za unapređenje upravljanja tvrtkom.

Osobno se već duže vrijeme, u raznim ulogama, bavim implementacijom IT rješenja za potporu kontrolingu, a budući smo Jasmina i ja shvatili da nam se stavovi o ulozi kontrolinga u upravljanju tvrtkom, uvođenju kontrolinga u tvrtku i ulozi IT-a u potpori kontrolingu u velikoj mjeri preklapaju, naše je poznanstvo preraslo u kvalitetnu poslovnu suradnju.

Među ostalim, želim istaknuti i iznimnu praktičnu vrijednost sadržaja izloženog u knjizi “Kontroling – upravljanje iz backstagea” kojoj je Jasmina koautor. Prilikom razvoja produkta “Tempero” namijenjenog IT potpori kontrolingu, u SRC.HR-u smo u velikoj mjeri ideje za funkcionalnost produkta crpili upravo iz te knjige.
Uglavnom, kao poznanik i poslovni partner, Jasminu mogu bez rezerve preporučiti kao vrhunskog stručnjaka, konzultanta i edukatora u području kontrolinga.

Direktor
Mario Korbar

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.