SAP

Recenzija korisnika

Jasmina je konzultant s potpuno jasnom predodžbom o potrebama modernog upravljanja i učinkovitog vođenja poslovanja. Kao rijetko koji stručnjak analitički će i dubinski sagledati prednosti i nedostatke procesa i organizacije kompanije i optimizirati ih radi postizanja vrhunske učinkovitosti i profitabilnosti! Kao SAP kontroling konzultant preporučio bih Jasminu svakoj kompaniji koja ima namjeru uvesti novi informacijski sustav radi optimizacije procesa s poslovne i informatičke strane.

Poštujući individualnost i kompleksnost svake industrije i proizvoda, Jasmina će prirodno nametnuti svoje stavove kroz britku, izdašnu i ugodnu komunikaciju koju će razumijeti sve razine sudionika u procesima zbog njezina nedvojbenog iskustva, edukacije, razumijevanja i sistematičnosti. Jasmina predstavlja osobu kojoj bih povjerio potpun redesign kompanije s povjerenjem da će donijeti novu vrijednost i čvrst temelj bussinesu i budućim poslovnim odlukama.

SAP Controlling consultant freelance
Damir Šumak

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.