ROTO DINAMIC D.O.O.

Opis Projekta

Kroz projekt uvodenja funkcije kontrolinga u tvrtku Rotc dinamic d.o.o. uz pomoc gđe. Jasmine Očko konzultantice poduzeća Kontroling Kognosko, razvijen je vrlo kvalitetan, ažuran i sveobuhvatan sustav za podršku upravljanju.

Tvrtka i tim prošli su sve korake implementacije – od preispitivanja organizacije, kontrolerskog snimanja svih poslovnih procesa, sve do edukacija iz područja kontrolinga. Tijekom projekta uvođenja kontrolinga razvijeno je troškovno računovodstvo sukladno tvrtkinim potrebama, izgraden je sveobuhvatan sustav praćenja troškova s naglaskom na prodaju i distribuciju, implementiran novi BI sustav za podršku kontrolingu te izgrađen temeljit, iscrpan i točan sustav izvještavanja.

Obuhvaćene su sve funkcije tvrtke i organizacijski nivoi, te jasno povezani u logične cjeline koje menadžmentu omogućavaju dubinsko promatranje i donošenje brzih odluka.

Recenzija korisnika

Gđa Očko podijelila je s timom svoje znanje, davala kvalitetne savjete, bila lako dostupna i odgovarala na sva pitanja. Kroz savjete i podršku u implementaciji, omogućila je tvrtki analitički pogled i „veliku sliku”, što je menadžmentu omogućilo novu dimenziju upravljanja. Veliku pažnju posvetila je unikatnosti i jedinstvenosti tvrtke, što je menažmentu omogućilo dobivanje preciznih odgovora koji proizlaze iz specifičnih situacija.

Korist od ovog projekta uvodenja kontrolinga neupitna je, kao i činjenica da su pokrenute mnoge promjene u načinu razmišljanja i djelovanja tvrtke. Svoju funkciju kontrolinga razvijati cemo i u buducnosti i prilagođavati se svim novim izazovima koji stoje pred nama.

Siniša Mužić
Izvršni direktor

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.