ORBICO GRUPA

Recenzija korisnika

Distribucija je branša pod stalnim pritiskom principala s jedne, a kupaca s druge strane. Dodatno, promjene u okruženju su brze, marže niske, i jedini način ostati uspješan i profitablilan – je konstantni fokus na troškove i optimizaciju procesa prodaje i distribucije.

Rješenje smo vidjeli u promjenu pristupa izvještavanju i prezentiranju podataka, s ciljem uvođenja novih perspektiva na podatke i profitabilnost kao i uključivana svih managera u sustav, kako bi uz kontroling postali su- kreatori i korisnici izvještaja koji će im olakšati donošenje odluka.

Kako je implementacija kontrolinga zahtijevala stručna znanja, koja interno nismo imali, angažirali smo poduzeće Kontroling Kognosko. Kontroling i izvještaji koje smo na kraju dobili kao rezultat, znatno su olakšali donošenje odluka i uvid u poslovanje koji prije nismo imali.

Tijekom procesa implementacije, konzultantica Jasmina Očko bila je aktivno uključena u snimanje procesa s ciljem: upoznati naše specifične potrebe i nama prenijeti stručna znanja o području koje nam je bilo potpuno novo.

Kombinacijom internih znanja o poslovanju i najboljih praksi na tržištu kroz Jasminin angažman, došli smo do rezultata koji su donijeli benefit ukupnom poslovanju Orbico Grupe.

Group Finance Director
Romina Oreskovic  

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.