MEDI-LAB D.O.O.

Recenzija korisnika

Za tvrtku Medi-lab oduvijek je bilo važno aktivno pratiti i mjeriti uspješnost poslovanja, isplativost ulaganja, rentabilnost svakog poslovnog segmenta. Za uvođenje i razvoj same funkcije kontrolinga u našoj tvrtci, angažirali smo gđu Jasminu Očko iz konzultantske tvrtke Kognosko.

Stručnost, dosljednost, pouzdanost i temeljitost kolegice Očko , omogućili su da, u kratkom vremenu, kontroling postane integralni dio naše tvrtke. Nakon jednogodišnjeg iskustva možemo konstatirati da kontroling bitno utječe na promjenu u načinu razmišljanja i donošenje poslovnih odluka. Uz pomoć, kolegice Očko u tvrtci je vrlo brzo zaživio sustav evidentiranja i razvrstavanja prihoda i troškova po profitnim i troškovnim centrima. Ovo je omogućilo kvalitetno i pouzdano praćenja poslovanja i izvještavanje putem mjesečnih i kvartalnih izvještaja.

Kontroling nam je omogućio da u svakom trenutku raspolažemo relevantnim podacima i pokazateljima za donošenje poslovnih odluka. Metoda procjene, naslućivanja i osjećaj postala je prošlost za našu tvrtku, a zasluge za to svakako ima i kolegica Očko. Brzina implementacije kontrolinga, izostanak zastoja i nesporazuma u tijeku implementacije najbolje oslikavaju stručnost i kvalitetu kolegice Očko kao stručnjaka u segmentu kontrolinga.

Direktor Kontrolinga
Ivan Lukovnjak

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.