MEDI-LAB D.O.O.

Recenzija korisnika

Za tvrtku Medi-lab oduvijek je bilo važno aktivno pratiti i mjeriti uspješnost poslovanja, isplativost ulaganja, rentabilnost svakog poslovnog segmenta. Za uvođenje i razvoj same funkcije kontrolinga u našoj tvrtci, angažirali smo gđu Jasminu Očko iz konzultantske tvrtke Kognosko.

Stručnost, dosljednost, pouzdanost i temeljitost kolegice Očko , omogućili su da, u kratkom vremenu, kontroling postane integralni dio naše tvrtke. Nakon jednogodišnjeg iskustva možemo konstatirati da kontroling bitno utječe na promjenu u načinu razmišljanja i donošenje poslovnih odluka. Uz pomoć, kolegice Očko u tvrtci je vrlo brzo zaživio sustav evidentiranja i razvrstavanja prihoda i troškova po profitnim i troškovnim centrima. Ovo je omogućilo kvalitetno i pouzdano praćenja poslovanja i izvještavanje putem mjesečnih i kvartalnih izvještaja.

Kontroling nam je omogućio da u svakom trenutku raspolažemo relevantnim podacima i pokazateljima za donošenje poslovnih odluka. Metoda procjene, naslućivanja i osjećaj postala je prošlost za našu tvrtku, a zasluge za to svakako ima i kolegica Očko. Brzina implementacije kontrolinga, izostanak zastoja i nesporazuma u tijeku implementacije najbolje oslikavaju stručnost i kvalitetu kolegice Očko kao stručnjaka u segmentu kontrolinga.

Direktor Kontrolinga
Ivan Lukovnjak