MAKROMIKRO GRUPA

Recenzija korisnika

Jedan seminar, a toliko promjena…sve zahvaljujući jednoj osobi koja nas je oduševila svojom neposrednošću i jednostavnošću u prijenosu svog velikog znanja i iskustva, jer,  kako sama zna reći, sve je jednostavno i logično.  Znali smo da je Jasmina osoba koja definitivno može donijeti samo pozitive promjene u našu tvrtku.

Nije nam dugo trebalo da Jasminu Očko angažiramo kao konzultanta za uvođenje kontroling funkcije u našu tvrtku. Svojom pozitivnošću, a iznad svega svojim profesionalizmom i odlučnošću Jasmina nam je pomogla da u tome i uspijemo. Velika hvala što danas kroz kontroling imamo neophodnu potporu u praćenju i ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

Jasminu i Kontroling Kogonsko možemo preporučiti svima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, imati prave i točne informacije kako bi na vrijeme reagirali na anomalije koje bi mogle negativno utjecati na poslovanje tvrtke.


Voditelj kontrolinga

Tanja Draganić

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.