KOLA dooel

Recenzija korisnika

Nas prvi kontakt bio je na „Kontroling akademiji“ u Skopju i poslije drugog predavanja već smo odlučili da će Jasmina Očko biti konzultant za uvođenje kontrolinga u naša poduzeća u Makedoniji.

Kao korisnik usluge uvođenja i razvoja kontroling funkcije u sva tri povezana poduzeća „KOLA“, „TOTAL PLUS LOGISTIK“ I „KOLA LOGISTIKA“, možemo reci da smo prezadovoljni sa Jasminom. S obzirom da su „KOLA“ I „TOTAL PLUS LOGISTIK“ trgovinska poduzeća, te da je „KOLA LOGISTIKA“ njihov distributer, Jasmina je uspjela sve zajedno optimalno objediniti uz pomoć kontrolinga.

Kroz sve nivoe organizacijske strukture ona je definirala savršenu vezu kako bi procesi mogli funkcionirati onako kako smo zamislili. Osim toga, iskoristili smo njeno iskustvo i znanje u mnogo drugih bitnih momenata u našim poduzećima.

Ona je uvijek bila dostupna za sva naša pitanja usprkos dislociranosti koja je bila prisutna. Kontroling je donio pozitivne efekte svim sektorima naših poduzeća, zato toplo preporučujem da ju odaberete da bude i Vas konzultant za uvođenje kontrolinga.

Voditeljica kontrolinga
Mitka Mojsovska