KOLA dooel

Recenzija korisnika

Nas prvi kontakt bio je na „Kontroling akademiji“ u Skopju i poslije drugog predavanja već smo odlučili da će Jasmina Očko biti konzultant za uvođenje kontrolinga u naša poduzeća u Makedoniji.

Kao korisnik usluge uvođenja i razvoja kontroling funkcije u sva tri povezana poduzeća „KOLA“, „TOTAL PLUS LOGISTIK“ I „KOLA LOGISTIKA“, možemo reci da smo prezadovoljni sa Jasminom. S obzirom da su „KOLA“ I „TOTAL PLUS LOGISTIK“ trgovinska poduzeća, te da je „KOLA LOGISTIKA“ njihov distributer, Jasmina je uspjela sve zajedno optimalno objediniti uz pomoć kontrolinga.

Kroz sve nivoe organizacijske strukture ona je definirala savršenu vezu kako bi procesi mogli funkcionirati onako kako smo zamislili. Osim toga, iskoristili smo njeno iskustvo i znanje u mnogo drugih bitnih momenata u našim poduzećima.

Ona je uvijek bila dostupna za sva naša pitanja usprkos dislociranosti koja je bila prisutna. Kontroling je donio pozitivne efekte svim sektorima naših poduzeća, zato toplo preporučujem da ju odaberete da bude i Vas konzultant za uvođenje kontrolinga.

Voditeljica kontrolinga
Mitka Mojsovska

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.