FIS D.O.O.

Recenzija korisnika

Kao korisnik usluga, konkretno uvođenja i razvoja kontrolinga u poduzeću FIS d.o.o. Vitez zadovoljstvo mi je predstaviti poduzeće Kognosko d.o.o. Zagreb sa stajališta zadovoljnog korisnika. Uz angažman gđe. Jasmine Očko, konzultatnice poduzeća Kognosko, iz službe menadžerskog računovodstva poduzeća FIS proizišla je kvalitetna kontroling služba.

Od savjetovanja u području optimalne organizacije poduzeća, preko posebno važnog dijela – ustroja knjiženja sukladno potrebama kontrolinga, uvođenja novih business inteligents systems do definiranja sustava izvještavanja, planiranja i kontroliranja područja su koja su razvijena/unaprijeđenja zahvaljujući gđi. Očko.

Uz visoko praktično znanje iz područja ekonomije, velikog iskustva gđe. Očko, važan čimbenik u suradnji jest stalna dostupost klijentu, dostupnost za sastanke i raspoloživost za sva pitanja koja se pojave. Na temelju vlastitog iskustva, poduzeće Kognosko i gđu. Jasminu, smatramo važnim partnerom svakog poduzeća koji želi napredovati.

Unapređenje ili razvoj kontroling službe je područje unapređenja u kojemu brojni pozitivni efekti, a niti efekt općeg poboljšanja poslovanja sigurno neće izostati.

Predsjednica Uprave
Snežana Gudelj