Eko Flor Plus d.o.o.

Recenzija korisnika

Jasmina Očko je zasigurno naš najbolji stručnjak na području kontrolinga u Hrvatskoj. Imao sam sreću što smo je pronašli i angažirali kao konzultanta prilikom implementacije novog računovodstveno poslovnog sustava Eko-flor grupe.

Svojim znanjem, savjetima, prijedlozima, ali i kritikama pomogla nam je da danas imamo moderan i izvrstan sustav izvještavanja. Dala nam je nove ideje koje su nas odvele od uobičajenog načina razmišljanja i dovele nas do postavljanja sustava atipičnog za našu industriju, a čije koristi rastu iz dana u dan. Jasmina kao osoba pršti pozitivnom energijom i veliko je zadovoljstvo raditi s njom. Jasmina je i izvrstan predavač i pravi je užitak slušati njena predavanja. Uostalom, probajte sami!

Predsjednik Uprave
Mario Škoro

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.