BIT PROMET D.O.O.

Recenzija korisnika

Od prvog susreta s Jasminom znali smo da želimo implementirati kontroling u našu tvrtku. Njena stručnost, bogato iskustvo i poznavanje poslovnih procesa  otvorili su nam neke nove vidike i jasniji pogled u budućnost.

Analiza i mjerenje rezultata svih naših odjela i profitnih centara uz Jasmininu pomoć pomogli su nam da uvedemo sustav nagrađivanja naših djelatnika sukladno postignutim ostvarenjima.

Izvještaji kreirani prema našim potrebama pomažu nam u prepoznavanju snage, slabosti, prilika i prijetnja u unutarnjem i vanjskom okruženju. Realne brojke i pokazatelji koje nam je donio kontroling daju nam jasnu sliku naše budućnosti uz održiv i realan rast.

Kontroling je sada naša svakodnevica bez koje ne možemo.

Član Uprave
Biljana Čolić

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.