AUTO KREŠO TRGOVINA D.O.O.

Recenzija korisnika

Uz Jasminu u kontroling se jednostavno moraš „zaljubiti“. Upoznala sam je prije nekoliko godina, oduševila me svojom stručnošću, svojim ispravnim i jasnim stavom i bogatim iskustvom u poslovanju.

Njena pomoć kod implementacije kontrolinga u našoj tvrtki i kasniji savjeti pomogli su nam da ispravnije razmišljamo i donosimo poslovne odluke. Izvještaji iz kontrolinga postali su naša svakodnevica bez koje više ne možemo.
Ispravna evidencija procesa poslovanja postao je vrlo važan segmenat našeg poslovanja jer svi sa nestrpljenjem očekujemo izvještaje iz kontrolinga, na koje se u potpunosti oslanjamo.

Nema više intuitivnih donošenja odluka, kontroling je donio realne brojke i pokazatelje. Dvije godine realnih pokazatelja omogućili su nam da lakše planiramo budućnost poslovanja firme.
Uz pomoć kontrolinga tvrtki osiguravamo kvalitetnu zaradu, zadovoljne zaposlenike, održiv rast i razvoj. Jasminin kontroling je definitivno jedna od najisplativijih investicija tvrtke.

Članica uprave
Tamara Golub

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.