Međunarodno iskustvo

Od 2015. godine Jasmina Očko je član međunarodnog tima ICV experata

ICV international work group – come together, work together, learn together, develop together

ICV – Međunarodna udruga kontrolera na inicijativu višegodišnjeg člana g. Herwiga Friedaga, formirala je 2015. godine međunarodnu radnu skupinu kontroling stručnjaka iz cijele Europe. Ova skupina okuplja iskusne kontrolere i konzultanate iz raznih zemalja, isključivo članova ICV-a. Osnovni cilj je razmjena znanja i iskustva među stručnjacima širom Europe, ali i direktna korist za odabranu tvrtku.

Svake godine jedna tvrtka (target company)  analizirana je od strane međunarodnog tima stručnjaka, te oplemenjena idejama, sugestijama i prijedlozima vezano uz suvremeno upravljanje poslovanjem u svim segmentima poduzeća.

Za ovakvu podršku od strane ICV – stručnog tima u obzir dolaze poduzeća iz bilo koje zemlje svijeta. Stručni tim odabire ciljanu kompaniju i radi na projektu godinu dana pro bono. Sudionici međunarodne radne skupine moraju biti spremni uložiti značajnu količinu svog vremena u ovaj projekt. Uz to oni putuju minimalno 2 puta u odabranu kompaniju, a između posjeta grupa radi on-line – sve u cilju rješavanja predmetnog područja.

Maksimalan broj sudionika u radnoj skupini je 20, a cilj je imati sudionike iz što više zemalja, stoga je iz jedne zemlje moguće uključiti maksimalno 3 sudionika. Službeni jezik je engleski. Svi članovi stručnog tima doživljavaju ovaj rad kao sjajan način za podizanje vlastitih kompetencija i iskustava, što je razlog za veliki entuzijazam grupe.

SLUŽBENOM DOKUMENTU ICV WG INTERNATIONAL 2021.

SLUŽBENOJ STRANICI ICV WG INTERNATIONAL

 

ZAVRŠENI PROJEKTI:

2015. GODINA: 
NOMAX trading, Piekary Śląskie, Poland

2016. GODINA:
LUG Light Factory, Zielona Góra, Poland

2017. GODINA:
MDM, Ljubljana, Slovenia

2018. GODINA:
AutoDOC, Berlin, Germany

2019. GODINA:
TUSGSAL, Badalona near Barcelona, Spain

Galerija slika