1 ICCC: Misija – održiv rast

1 International Controlling Conference in Croatia – 05.11.2013.

okupila je više od 150 polaznika u hotelu Westin Zagreb u organizaciji podzeća Kontroling Kognosko d.o.o. i poslovnog tjednika Lider

Kontrolerska znanja neprocjenjiva su pomoć menadžmentu, posebno u doba ekonomskog oporavka i postavljanja temelja za održiv rast.

Prijenos različitih znanja i prakse bio je osnovni cilj ove konferencije: sudionici iz Njemačke, Austrije, Poljske, Rusije, Bosne i Hercegovine podijelili su svoja iskustva sa hrvatskim kolegama.

 

Kontroleri trebaju biti čuvari općih interesa poduzeća’

Kontroling istražuje da li se zacrtani ciljevi ostvaruju i ako dođe do zastoja, on vraća menadžment na pravi put. Kontroleri trebaju biti opći čuvari interesa poduzeća. Trebaju biti i change manedžeri predlažući nove ideje, jer je nedovoljno menadžere samo opskrbljivati informacijama. Informaciju treba znati i iskoristiti i to je pravi put u dobru komunikaciju. Mora se znati tko je odgovoran, jer menadžeri najvažnije odluke donose upravo na temelju infromacije koje su im donijeli kontroleri.

 

Direktori su vozači, a kontroleri suvozači u poslovnom reliju

Denis Petrović, menadžeri i partner u austrijskom Contrast Management-Cunsultingu te konzultant austrijske i hrvatske Vlade okupljenim je sudionicima objasnio važnost informacija koju kontroleri daju financijskim direktorima.

Stručni zaposlenici nužan su preduvjet kontrolinga

Koliko je kontroling važan za motivaciju, stvaranje i održavanje zamaha u svakodnevnom poslovanju, zainteresiran sudionicima konferencije o kontrolingu objasnila je Snežana Gudelj, suvlasnica i direktorica maloprodajnog lanca FIS-a iz Viteza.

Njezina kompanija usudila se uložiti u kontoling i sada unutar grupe kontroleri svakog mjeseca izrađuju 500 izvještaja o uspješnosti iz svih sektora poslovanja.
više na linku sa web portala Liderpress od dana 05.11.2013. godine)…

Prezentacije sa konferencije

Galerija slika

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.