Kontroling Centar Kognosko

Kognosko - Kontroling centar: Mjesto gdje se usavršavaju kontrolerske vještine. Vrhunska oprema i prostor za edukaciju i umrežavanje.

Kontroling Centar Kognosko: Prostor za Razvoj Kontrolerskih Znanja

Adresa: Jaruščica 1e, Lanište, Zagreb

Svake godine susrećemo se sa više od 30 menadžera i kontrolera  iz cijele regije. Prenosimo znanja, ali i razmjenjujemo iskustva najbolje prakse i širimo mrežu kontakata. Ujedno stvaramo potpuno nove, vlastite trendove, čime svakodnevno doprinosimo razvoju kontolerske svijesti na ovim prostorima.

Ugodnu atmosferu ovog edukacijskog centra uvelike podiže najmodernija oprema u potpunosti prilagođena potrebama radnog prostora. Kontroling je zahtjevna disciplina, traži puno energije, budnost i koncentraciju, a oprema koja se koristi može bitno utjecati na kvalitetu izvedbe treninga. Stoga je uređenju ovog prostora posvećena iznimna pažnja.

U nastavi se koristi interaktivan wireless smart-board, digitalni flip-chart 4K (Samsung FLIP) najnovije tehnologije, projektori bez sjene UHD rezolucije najnovije generacije, pin-board, white-board, papirnati flip-chart-ovi. Osobito trebamo napomenuti da je sam prostor prilagođen preporukama i smjernicama stožera Civilne zaštite i epidemiologa i radu u grupama, a interaktivno se koriste dvije dvorane. Opremljen je sa besplatnim WI-FI-em, wireless printerima i scanerima, najmodernijim profesionalnim uređajima za prozračivanje i izmjenom zraka u prostoru i ergonomskim stolicama te besplatnim parkiranim mjestom za sve polaznike u neposrednoj blizini centra na udaljenosti do 300 m. Naš trajni zadatak je osigurati najveću razinu kvalitete i zadovoljstva pruženom uslugom za sve naše korisnike.

Iz tog razloga ovaj prostor koristi se multifunkcionalno – za edukacije, in-house treninge, team-buildinge ili osobne konzultacije.

Osim toga, ovo je i službena adresa ogranka ICV – Međunarodne udruge kontrolera u Hrvatskoj i više puta godišnje koristi se za ICV radionice radne skupine Hrvatska I s voditeljicom mr.sc. Jasminom Očko.

Također, moguće je ugovoriti sukladno vlastitim potrebama i slobodnim terminima najam prostora Kontroling centra Kognosko.

Galerija slika