Kontroling Centar Kognosko

Najbolje mjesto za razvoj kontrolerskih znanja u Hrvatskoj i regiji

Adresa: Jaruščica 1e, Lanište, Zagreb

Svake godine susrećemo se sa više od 30 menadžera i kontrolera  iz cijele regije. Prenosimo znanja, ali i razmjenjujemo iskustva najbolje prakse i širimo mrežu kontakata. Ujedno stvaramo potpuno nove, vlastite trendove, čime svakodnevno doprinosimo razvoju kontolerske svijesti na ovim prostorima.

Ugodnu atmosferu ovog edukacijskog centra uvelike podiže najmodernija oprema u potpunosti prilagođena potrebama radnog prostora. Kontroling je zahtjevna disciplina, traži puno energije, budnost i koncentraciju, a oprema koja se koristi može bitno utjecati na kvalitetu izvedbe treninga. Stoga je uređenju ovog prostora posvećena iznimna pažnja.

U nastavi se koristi interaktivan wireless smart-board, digitalni flip-chart 4K (Samsung FLIP) najnovije tehnologije, projektori bez sjene UHD rezolucije najnovije generacije, pin-board, white-board, papirnati flip-chart-ovi. Osobito trebamo napomenuti da je sam prostor prilagođen preporukama i smjernicama stožera Civilne zaštite i epidemiologa i radu u grupama, a interaktivno se koriste dvije dvorane. Opremljen je sa besplatnim WI-FI-em, wireless printerima i scanerima, najmodernijim profesionalnim uređajima za prozračivanje i izmjenom zraka u prostoru i ergonomskim stolicama te besplatnim parkiranim mjestom za sve polaznike u neposrednoj blizini centra na udaljenosti do 300 m. Naš trajni zadatak je osigurati najveću razinu kvalitete i zadovoljstva pruženom uslugom za sve naše korisnike.

 

Iz tog razloga ovaj prostor koristi se multifunkcionalno – za edukacije, in-house treninge, team-buildinge ili osobne konzultacije.

Osim toga, ovo je i službena adresa ogranka ICV – Međunarodne udruge kontrolera u Hrvatskoj i više puta godišnje koristi se za ICV radionice radne skupine Hrvatska I s voditeljicom mr.sc. Jasminom Očko.

Također, moguće je ugovoriti sukladno vlastitim potrebama i slobodnim terminima najam prostora Kontroling centra Kognosko.

Pošaljite nam upit

Suglasnost

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.