ICV 9. radionica

Tema radionice: Projektni kontroling Datum: 29.05.2013.

ICV 9. radionica

Deveta ICV kontroling radionica – radne skupine Hrvatska održana je dana 29.05.2013. godine u terminu od 09:00 do 17:00 sati.
Tema je bila: “Projektni kontroling”.
Vrlo posječena radionica obilovala je odličnim primjerima implementacije projektnog kontrolinga u različitim kompanijama. Prezenteri iz tvrtki SRC.hr, Jadran Galenski laboratorij, ADONAI, te tim Financijske agencije na jednostavan, svima prihvatljiv način, vrlo detaljno, pokazali su što “Projektni kontroling” znači u njihovim kompanijama, te da se sa kvalitetnom potporom iz kontrolinga projekti mogu kvalitetno realizirati.
Nakon svake održane prezentacije razvila se vrlo interesantna rasprava na kojoj su prezenteri detaljnije pojašnjavali načine implementirana svojih rješenja, te što su time postigli.
U konačnici je i ova radionica (kao i sve do sada) pokazala kako je dijeljenje znanja između kontroling stručnjaka, ali i svih ostalih polaznika vrlo poželjno, te lako pada na plodno tlo.

Na slijedećim fotografijama možete poglegati kako je izgledao do sada najviše posjećen deveti kontroling susret ICV radne skupine – Hrvatska održan dana 29.05.2013. godine:

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.