ICV 9. radionica

Tema: Projektni kontroling
Datum: 29.05.2013.
Tema radionice: Projektni kontroling Datum: 29.05.2013.
Deveta ICV kontroling radionica – radne skupine Hrvatska održana je dana 29.05.2013. godine u terminu od 09:00 do 17:00 sati.
Tema je bila: “Projektni kontroling”.
Vrlo posječena radionica obilovala je odličnim primjerima implementacije projektnog kontrolinga u različitim kompanijama. Prezenteri iz tvrtki SRC.hr, Jadran Galenski laboratorij, ADONAI, te tim Financijske agencije na jednostavan, svima prihvatljiv način, vrlo detaljno, pokazali su što “Projektni kontroling” znači u njihovim kompanijama, te da se sa kvalitetnom potporom iz kontrolinga projekti mogu kvalitetno realizirati.
Nakon svake održane prezentacije razvila se vrlo interesantna rasprava na kojoj su prezenteri detaljnije pojašnjavali načine implementirana svojih rješenja, te što su time postigli.
U konačnici je i ova radionica (kao i sve do sada) pokazala kako je dijeljenje znanja između kontroling stručnjaka, ali i svih ostalih polaznika vrlo poželjno, te lako pada na plodno tlo.

Na slijedećim fotografijama možete poglegati kako je izgledao do sada najviše posjećen deveti kontroling susret ICV radne skupine – Hrvatska održan dana 29.05.2013. godine:

Galerija slika