ICV 6. radionica

Tema radionice: Uvođenje i razvoj kontroling funkcije u poduzećima Datum: 18.06.2012.

ICV 6. radionica

Šesta ICV kontroling radionica radne skupine Hrvatska održana je u međunarodnom okruženju dana 18.06.2012. godine u terminu od 09:00 do 16:30 sati.

Tema radionice bila je: “Uvođenje i razvoj kontroling funkcije u poduzećima”.


Osim onih koji već jesu članovi ICV-a, radionica je bila otvorena za sve koji su se željeli pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska. Pozvani su menadžeri, kontroleri i svi ostali koje interesira kontroling, koji su imali želju razmjenjivati znanja i učiti iz iskustva drugih, te koristiti rješenja proizišla iz prakse.

Više informacija o samom ICV-u i radnim skupinama možete dobiti na: https://kognosko.hr/

Pridružite se i vi radu ICV-a Međunarodne udruge kontrolera.
Zahvaljujemo se još jednom Upravi Microstoft Hrvatska što nam je i ovaj puta omogućila korištenje svog prostora namijenjenog svojim edukacijama i radionicama.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.