ICV 5. radionica

Tema radionice: Ocjena isplativosti investicijskih projekata Datum: 15.03.2012.

ICV 5. radionica

Peta ICV kontroling radionica radne skupine Hrvatska održana je sa po prvi puta i u međunarodnom okruženju polaznika iz regije dana 15.03.2012. godine prostoru u Sjedištu tvrtke Microsoft Hrvatska,na adresi Turinina 3, 10010 Zagreb.

Peta ICV kontroling radionica radne skupine Hrvatska održana je dana 15.03.2012. godine u terminu od 09:00 do 17:30 sati.

Tema radionice bila je: Ocjena isplativosti investicijskih projekata (Rating profitability of investment projects).


Osim onih koji već jesu članovi ICV-a, radionica je bila otvorena za sve koji su se željeli pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska. Pozvani su menadžeri, kontroleri i svi ostali koje interesira kontroling, koji su imali želju razmjenjivati znanja i učiti iz iskustva drugih, te koristiti rješenja proizišla iz prakse.

Više informacija o samom ICV-u i radnim skupinama možete dobiti na: https://kognosko.hr/?ICV

Pridružite se i vi radu ICV-a Međunarodne udruge kontrolera.
Zahvaljujemo se još jednom Upravi Microsoft Hrvatska što nam je i ovaj puta omogućila korištenje svog prostora namijenjenog svojim edukacijama i radionicama.

Kontroling Kognosko-ICV: Peta radionica!

Na slijedećim fotografijama možete poglegati kako je izgledao peti kontroling susret ICV radne skupine – Hrvatska održan dana 15.03.2012. godine u prostoru tvrtke Microsoft Hrvatska:

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.