ICV 5. radionica

Tema: Ocjena isplativosti investicijskih projekata
Datum: 15.03.2012.
Tema radionice: Ocjena isplativosti investicijskih projekata Datum: 15.03.2012.
Peta ICV kontroling radionica radne skupine Hrvatska održana je sa po prvi puta i u međunarodnom okruženju polaznika iz regije dana 15.03.2012. godine prostoru u Sjedištu tvrtke Microsoft Hrvatska,na adresi Turinina 3, 10010 Zagreb.

Peta ICV kontroling radionica radne skupine Hrvatska održana je dana 15.03.2012. godine u terminu od 09:00 do 17:30 sati.

Tema radionice bila je: Ocjena isplativosti investicijskih projekata (Rating profitability of investment projects).


Osim onih koji već jesu članovi ICV-a, radionica je bila otvorena za sve koji su se željeli pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska. Pozvani su menadžeri, kontroleri i svi ostali koje interesira kontroling, koji su imali želju razmjenjivati znanja i učiti iz iskustva drugih, te koristiti rješenja proizišla iz prakse.

Više informacija o samom ICV-u i radnim skupinama možete dobiti na: https://kognosko.hr/?ICV

Pridružite se i vi radu ICV-a Međunarodne udruge kontrolera.
Zahvaljujemo se još jednom Upravi Microsoft Hrvatska što nam je i ovaj puta omogućila korištenje svog prostora namijenjenog svojim edukacijama i radionicama.

Kontroling Kognosko-ICV: Peta radionica!

Na slijedećim fotografijama možete poglegati kako je izgledao peti kontroling susret ICV radne skupine – Hrvatska održan dana 15.03.2012. godine u prostoru tvrtke Microsoft Hrvatska:

Galerija slika