ICV 4. radionica

Tema radionice: Management by Objectives Datum: 11.11.2011.

ICV 4. radionica

Četvrta ICV kontroling radionica radne skupine Hrvatska održana je u vrlo dinamičnoj radnoj atmosferi dana 11.11.2011. godine u prostoru sjedišta tvrtke Microsoft Hrvatska, na adresi Horvatova 82, 10010 Novi Zagreb.

Dogovorena tema radionice bila je: Management by Objectives (Upravljanje ciljevima).

Osim onih koji već jesu članovi ICV-a, radionica je bila otvorena za sve koji su se željeli pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska. Pozvani su menadžeri, kontroleri i svi ostali koje interesira kontroling, koji su imali želju razmjenjivati znanja i učiti iz iskustva drugih, te koristiti rješenja proizišla iz prakse, a ulaz je bio slobodan.

Više informacija o samom ICV-u i radnim skupinama možete dobiti na: https://kognosko.hr/

Veselimo se vašem dolasku na slijedeće radionice!
Zahvaljujemo se Upravi Microstoft Hrvatska što nam je omogućila korištenje svog prostora namijenjenog edukacijama i radionicama.

Kognosko kontroling – ICV: Četvrta radionica!

Na sljedećim fotografijama možete poglegati kako je izgledao četvrti kontroling susret ICV radne skupine – Hrvatska održan dana 11.11.2011. godine u prostoru tvrtke Microsoft Hrvatska:

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.