ICV 37. radionica

Tema: Nabava i lanac opskrbe u raljama krize Datum: 05.10.2022.

ICV 37. radionica

Održana je 37. radionica ICV (Internationaler Controller Verein) radne skupine Hrvatska u srijedu 05.10.2022. godine u terminu od 09:00 do 15,00 sati. Mjesto održavanja:  KONTROLING CENTAR KOGNOSKO – JARUŠČICA 1E, LANIŠTE, ZAGREB.

Tema je bila:

                         Nabava i lanac opskrbe u raljama krize

.
Kako se nabava sada treba nositi sa novim rizicima – rastom cijena inputa i mogućim nestašicama?
Koju ulogu ima suradnja sa strateškim dobavljačima u stvaranju dodatne vrijednosti?
Koji su novi poslovni modeli i nove strategije na raspolaganju?
Zašto je izvrsnost u nabavi preko noći postao imperativ za opstanak?

Naša gošća bila je mr.sc. Nataša Cikač – konzultantica za nabavu i lanac opskrbe, vlasnica i direktorica Cronata d.o.o. (www.cronata.hr) koja pomaže tvrtkama iz različitih grana industrije da kroz edukacije i savjetovanje unaprijede svoj proces nabave te ostvare izvrsnost.

Nataša je pokrenula program Nabavna akademija u 3 modula, jedinstvenu edukaciju na tržištu koji je do sada prošlo preko 250 polaznika iz Hrvatske i regije (www.nabavna-akademija.com.hr), uz stručno znanje koje je stekla u realnom sektoru, od početničkih i menadžerskih pozicija, kontinuirano se educira iz područja nabave, lanca opskrbe, lean managementa, kandidat je na doktorskom studiju na Ekonomskom fakultetu, član je Stručnog vijeća u HUND, predavač na Konferenciji o nabavi te drugim stručnim skupovima, gost predavač na fakultetima, nositelj programa „Voditelj skladišnog poslovanja“, redovni kolumnist i komentator u stručnim časopisima. Stručni je vještak za financije, računovodstvo, bankarstvo, knjigovodstvo i poreze.

 Raspored radionice:

9,00 – 9,30 – uvodne informacije
9,30 – 11,30 – Proces nabave, kako izgleda, gdje počinje, gdje završava i zašto je to važno – predavanje + debata
11,30 – 12,30 – pauza/gablec
12,30 – 14,30 – Uštede i stvaranje dodatne vrijednosti – upravljanje odnosima s dobavljačima – predavanje + debata
14,30 – 15,00 – zaključci radionice, dogovor o temama novih radionica

Osim za članove ICV-a, radionica je bila otvorena i za sve one koji se žele pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska.

Veselimo se idućoj – 38. ICV radionici koja će se održati 17.03.2023. u Kontroling centru Kognosko!

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.