ICV 37. radionica

Tema: Nabava i lanac opskrbe u raljama krize
Datum: 05.10.2022.
Tema: Nabava i lanac opskrbe u raljama krize Datum: 05.10.2022.
Održana je 37. radionica ICV (Internationaler Controller Verein) radne skupine Hrvatska u srijedu 05.10.2022. godine u terminu od 09:00 do 15,00 sati. Mjesto održavanja:  KONTROLING CENTAR KOGNOSKO – JARUŠČICA 1E, LANIŠTE, ZAGREB.

Tema je bila:

                         Nabava i lanac opskrbe u raljama krize

. Kako se nabava sada treba nositi sa novim rizicima – rastom cijena inputa i mogućim nestašicama? Koju ulogu ima suradnja sa strateškim dobavljačima u stvaranju dodatne vrijednosti? Koji su novi poslovni modeli i nove strategije na raspolaganju? Zašto je izvrsnost u nabavi preko noći postao imperativ za opstanak? Naša gošća bila je mr.sc. Nataša Cikač – konzultantica za nabavu i lanac opskrbe, vlasnica i direktorica Cronata d.o.o. (www.cronata.hr) koja pomaže tvrtkama iz različitih grana industrije da kroz edukacije i savjetovanje unaprijede svoj proces nabave te ostvare izvrsnost. Nataša je pokrenula program Nabavna akademija u 3 modula, jedinstvenu edukaciju na tržištu koji je do sada prošlo preko 250 polaznika iz Hrvatske i regije (www.nabavna-akademija.com.hr), uz stručno znanje koje je stekla u realnom sektoru, od početničkih i menadžerskih pozicija, kontinuirano se educira iz područja nabave, lanca opskrbe, lean managementa, kandidat je na doktorskom studiju na Ekonomskom fakultetu, član je Stručnog vijeća u HUND, predavač na Konferenciji o nabavi te drugim stručnim skupovima, gost predavač na fakultetima, nositelj programa „Voditelj skladišnog poslovanja“, redovni kolumnist i komentator u stručnim časopisima. Stručni je vještak za financije, računovodstvo, bankarstvo, knjigovodstvo i poreze.  Raspored radionice:

9,00 – 9,30 – uvodne informacije 9,30 – 11,30 – Proces nabave, kako izgleda, gdje počinje, gdje završava i zašto je to važno – predavanje + debata 11,30 – 12,30 – pauza/gablec 12,30 – 14,30 – Uštede i stvaranje dodatne vrijednosti – upravljanje odnosima s dobavljačima – predavanje + debata 14,30 – 15,00 – zaključci radionice, dogovor o temama novih radionica

Osim za članove ICV-a, radionica je bila otvorena i za sve one koji se žele pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska. Veselimo se idućoj – 38. ICV radionici koja će se održati 17.03.2023. u Kontroling centru Kognosko!

Galerija slika