ICV 36. radionica

Tema: Digitalizacija koja pomaže organizaciji (kontrolingu) 2 dio Datum: 01.07.2022.

ICV 36. radionica

Vrlo je izvjesno da Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026. donosi mnoge mogućnosti za financiranje aktivnosti vezanih uz digitalnu transformaciju.
Odavno znamo da je kontroling (tamo gdje ga ima), jedan od najboljih pokretača digitalizacije i stoga je vrlo važno razumjeti što se sve sa sredstvima iz EU fondova moguće financirati.

Iz tog razloga vas pozivamo na 36. ICV (Internationaler Controller Verein) radionicu sa temom:

Tema: Digitalizacija koja pomaže organizaciji (kontrolingu) 2 dio

Radionica je otvorena i besplatna za sve ICV članove, ali i sve ostale koji su zainteresirani da čuju korisne informacije o tome kako pribaviti i koristiti sredstva.
Radionica će se održati u petak 01.07.2022. godine u terminu od 09:00 do 15:00 sati UŽIVO u Kontroling centru Kognosko, Jaruščica 1e, Lanište.

Naši gosti na ovoj radionici biti će:

 Terminski plan:
09:00-10:00 1. Blok – Jasmina Očko – Što sve kontroling može pokrenuti/promijeniti – primjeri konkretnih područja na kojima se uz pomoć standardnih digitalnih alata može izvući puno više!
10:00-11:00  2. Blok – Nenad Pražić – Kako digitalizirati skladišno poslovanje – WMS-a kao uvjet za optimiranje zaliha
11:00-11,30 Pauza
11,30 – 12:30 3. Blok – Mario Korbar – Alati za podršku kontrolingu – razvoj kontrolinga nosi digitalnu transformaciju
12:30 – 13:30 4. Blok – Kristina Bjelić – I sve to uz EU Fondove – što treba znati kako bi iskoristili sve mogućnosti
13:30-14:00  Pitanja sudionika i diskusija
14:00 – 15:00 Pizza party – proslava prvog druženja uživo nakon 2 godine virtualnog života

Molimo vas da prijavite svoj dolazak na info@kognosko.hr
Ukoliko želite sudjelovati sa svojim primjerom, molim vas također javite nam na info@kognosko.hr.
Detalje o ICV-u, kao i pregled svih ranijih radionica možete vidjeti na: https://kognosko.hr/o-nama/icv-udruga-kontrolera/

Veselimo se ponovnom druženju sa vama!

Kontroling Kognosko Team

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.