ICV 33. radionica

Tema: Uvod u Data Analytics i Python Datum:11.06.2021. ONLINE

ICV 33. radionica

33. ICV radionica radne skupine Hrvatska I: “Uvod u Data Analytics i Python

.

33. radionica ICV (Internationaler Controller Verein) radne skupine Hrvatska održana je u petak 11.06.2021. godine u terminu od 09:00 do 14:30 sati online na ZOOM platformi.

Ovaj puta imali smo prilike pričati o našoj budućnosti i razvojnom putu na kojem se danas nalazi kontroling!

Tema radionice: Uvod u Data Analytics i Python

Naš gost bio je g. Davor Lozić, predavač na Veleučilištu Velika Gorica, koji se bavi sa big data, umjetnom inteligencijom, prediktivom analitikom i ostalim srodnim temama.

Sadržaj radionice:

– osnovni koncepti u programiranju koje kontroler budućnosti treba znati
– osnove statistike i machine learninga
– rad s Pythonom pomoću Anaconda sustava
– povezivanje Pythona sa kontrollingom
– vrijeme za pitanja bilo koje vrste oko IT-a i AI-a

Veselimo se novoj radionici koja će se održati 01.10.2021.  i ponovnom druženju sa vama!

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.