ICV 32. radionica

Tema: Komunikacija - ključni faktor kontrolerskog posla!

ICV 32. radionica

32. ICV radionica radne skupine Hrvatska I: Račun dobiti bez gubitka”

Nije dovoljno samo menadžere opskrbiti informacijama. Potrebno je informacije znati donijeti na ispravan način. Radionica na ovu temu održana je  u petak 05.02.2021. godine u terminu od 09:00 do 14,30 sati online na ZOOM platformi.

Naš gost bio je g. Mario Grilc, jedan od najboljih coaching trenera za osobni i poslovni razvoj u Hrvatskoj iz poduzeća Krug izvrsnosti.

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.