ICV 31. RADIONICA

Tema: UTJECAJ CORONA KRIZE NA VAŠ POSLOVNI MODEL Datum: 02.10.2020. ONLINE

ICV 31. RADIONICA

UTJECAJ CORONA KRIZE NA VAŠ POSLOVNI MODEL

31. radionicu ICV (Internationaler Controller Verein) radne skupine Hrvatska I održala se u petak 02.10.2020. godine, online na ZOOM platformi.

Nikada ranije nije bilo tako puno promjena u tako kratko vrijeme. Mnoge stvari koje smo ranije naučili sada moramo zaboraviti, nema više upravljanja “by the book” niti “tako to uvijek radimo”. Slijedi sveobuhvatno preispitivanje vlastitog poslovnog modela i debate oko najvažnijih stvari – što želimo da bude drugačije, što će biti drugačije i što mora biti drugačije.

Posljednjih mjeseci u suradnji sa kolegama iz ICV International Kontroling Kognosko je intenzivno radio na ključnim pitanjima za raspravu o postojećem poslovnom modelu u vrijeme neočekivanih promjena. Završili smo međunarodno ispitivanje većeg broja poduzeća i dobili neke korisne rezultate. Također, razradili smo vrlo korisnu metodologiju koja je sada spremna za upotrebu i koja nesumnjivo može pomoći članovima i njihovim poduzećima. Koristili smo poznati Business Model Canvas.

Iz tog razloga sa zadovoljstvom smo prezentirati navedeni model koji je spreman da se  ponudi menadžmentu kao koristan alat pogotovo sada u vrijeme operativnog planiranja za iduću poslovnu godinu.

 

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.