ICV 30. radionica

Tema: Liquidity Planning and Cash Simulation by Dietmar Pascher Datum: 09.04.2020.

ICV 30. radionica

Jubilarna 30-ta radionica koja ujedno obilježava i 10 godina ICV-a u Hrvatskoj, trebala se održati u svibnju u slavljeničkom tonu, uz veliko društvo i dobro raspoloženje, kako je to uostalom bilo na svih prethodnih 29.

Globalna pandemija malo nam je promijenila planove, no to ne znači da nismo opet profitirali! Umjesto klasičnog jednodnevnog druženja uživo, imali smo prilike uživati u on line predavanju našeg dragog kolege i trenera Dietmara Paschera iz Controller Akademie.

Tema: Liquidity Planning and Cash Simulation

Uz veliki broj članova ICV-a, ovom predavanju pridružio se i veliki broj “simpatizera”, pa smo uživali u zajedničkom druženju više od 100 kontrolera i menadžera iz cijele Hrvatske.

Do viđenja! Vidimo se na 31. radionici uživo – 02.10.2020. na starom mjestu – Kontroling centar Kognosko!..

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.