ICV 3. radionica

Tema radionice: STRUKTURIRANJE TROŠKOVA U KONTROLINGU Datum: 27.06.2011.

ICV 3. radionica

Treća ICV kontroling radionica radne skupine Hrvatska oodržana je u vrlo dinamičnoj radnoj atmosferi dana 27.06.2011. godine u prostoru sjedišta tvrtke Microsoft Hrvatska, na adresi Turinina 3, 10010 Zagreb.

Glavna tema radionice unaprijed je bila dogovorena: “STRUKTURIRANJE TROŠKOVA U KONTROLINGU”.

Osim onih koji već jesu članovi ICV-a, radionica je bila otvorena za sve koji se žele pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska. Pozvani su menadžeri, kontroleri i svi ostali koje interesira kontroling, koji imaju želju razmjenjivati znanja i učiti iz iskustva drugih, te koristiti rješenja proizišla iz prakse, a ulaz je slobodan.

Više informacija o samom ICV-u i radnim skupinama možete dobiti na: https://kognosko.hr/

Veselimo se vašem dolasku na slijedeće radionice!

Kontakti za prijavu!

Zahvaljujemo se Upravi Microstoft Hrvatska što nam je omogućila korištenje svog prostora namijenjenog edukacijama i radionicama.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.