ICV 29. radionica

Tema: Porezni kontroling Datum: 21.02.2020.

ICV 29. radionica

29. radionica ICV (Internationaler Controller Verain) radne skupine Hrvatska I održana je u petak 21.02.20. godine u terminu od 09:00 do 15,00.


Tema: “
Porezi i razumijevanje njihova utjecaja na kontroling“

..

Gost predavač bio je mr.sc. Ilija Braovac, dipl.iur., ovlašteni porezni savjetnik iz poduzeća BRAOVAC POREZNO SAVJETNIŠTVO d.o.o.
Mjesto održavanja je KONTROLING CENTAR KOGNOSKO – JARUŠČICA 1E, LANIŠTE, ZAGREB.

Ova radionica inicirana je željom naših članova da dobiju priliku razgovarati o pitanjima vezana uz utjecaj poreza na kontroling. Zbog toga smo u goste pozvali jednog od malobrojnih  ovlaštenih poreznih savjetnika koji nas je upoznao sa spoznajama koje bi svaki kontroler i menadžer svakako morao znati!

Na ovoj radionici između ostalog, bavili smo se pitanjima razlike bilance po standardima i porezne bilance i koliko se koristi u praksi, bavili smo se najčešćim primjerima koji stvaraju razliku između porezno priznatih I nepriznatih troškova – amortizacijom, otpisima potraživanja i zaliha, vrijednosnim usklađenjima, definirali smo postupke revalorizacije i prikazati kako utječe na poreze….

 

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.