ICV 26. radionica

Tema radionice: Porezi i konsolidacija - sve što kontroleri moraju znati Datum: 22.02.2019.

ICV 26. radionica

Kontroleri se moraju usavršavati multidisciplinarno. Upravo iz tog razloga i vi ste nekoliko puta predlagali da se na nekoj od slijedećih ICV radionica posvetimo se konsolidaciji i porezima.

Danas vas možemo s veseljem obavijestiti da smo uspjeli dobiti sjajne predavače upravo za te teme! Dakle, tema ove radionice biti će:

Konsolidacija i porezi za kontrolere

Gosti predavači dolaze nam iz Deloitte d.o.o. jedne je od vodećih tvrtki u svijetu za pružanje usluga revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja, upravljanja rizicima i financijskog savjetovanja, (Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, www.deloitte.com/hr ):

  1. Adrian Hammer, Viši Menadžer
  2. Petra Bulić, Viši Menadžer
  3. Mateja Njirić, Menadžer

Biti će vremena za puno vaših pitanja vezanih uz konkretne teme, ali i za dobre savijete koji će vam zasigurno koristiti.

Kontroleri se moraju usavršavati multidisciplinarno. Iz tog razloga tema ove radionice bila je:

Konsolidacija i porezi za kontrolere

Gosti predavači bili su kolege iz Deloitte d.o.o. jedne je od vodećih tvrtki u svijetu za pružanje usluga revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja, upravljanja rizicima i financijskog savjetovanja, (Radnička cesta 80, 10000 Zagreb, www.deloitte.com/hr ):

  1. Adrian Hammer, Viši Menadžer
  2. Petra Bulić, Viši Menadžer
  3. Mateja Njirić, Menadžer

Bilo je vremena za puno pitanja vezanih uz konkretne teme, ali i za dobre savijete koji će vam zasigurno koristiti.

Galerija slika

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.