ICV 25. radionica

Tema radionice: Alati koji nose kontroling Datum: 05.10.2018.

ICV 25. radionica

Petak 05. 10. 2018. Gost: Tomislav Piasevoli

Tema: Alati koji nose kontrolin

25. radionica ICV – radne skupine Hrvatska održana je u petak 05.10.2018. godine u terminu od 09:00 do 15,00 sati.

Mjesto održavanja je KONTROLING CENTAR KOGNOSKO – JARUŠČICA 1E, LANIŠTE, ZAGREB.

Tema je bila “ Kontroling i IT – alati koji nose kontroling“ a gost predavač bio je Tomislav Piasevoli iz poduzeća PIASEVOLI ANALITIKA (http://www.piasevoli.com ).

Želja nam je bila da na ovoj radionici dotaknemo što više konkretnih primjera korištenja IT alata koje kontrolerima značajno olakšavaju život. Ponekad su ta znanja I uvijet da bi kontroler mogao raditi svoj posao.

Tomislav je stručnjak za Business Intelligence (BI) s 15-godišnjim iskustvom rada na Microsoft platformi, posebice analitičkoj bazi SQL Server Analysis Services (SSAS) i MDX-om, jezikom za dohvat podataka iz analitičkih baza. Tijekom dosadašnje karijere uspješno je implementirao ili sudjelovao u implementaciji na više od 50 BI projekata, stekao najviši certifikat za SSAS naziva „SSAS Maestro“, te napisao 3 knjige, „kuharice“ za napredno korištenje MDX-a. Za doprinos zajednici u vidu širenja znanja i pomoći drugima 6 uzastopnih godina nagrađivan je od strane Microsofta titulom MVP.

Nakon završenog FER-a dodatno se obrazuje iz područja financija, ekonomije i menadžmenta, kontrolinga i drugog. Posjeduje diplomu Controller Akademie iz Minhena.

Osim za članove ICV-a, radionica je bila otvorena i za sve one koji se žele pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.