ICV 25. radionica

Tema: Alati koji nose kontroling
Datum: 05.10.2018.
Tema radionice: Alati koji nose kontroling Datum: 05.10.2018.

Petak 05. 10. 2018. Gost: Tomislav Piasevoli

Tema: Alati koji nose kontrolin

25. radionica ICV – radne skupine Hrvatska održana je u petak 05.10.2018. godine u terminu od 09:00 do 15,00 sati.

Mjesto održavanja je KONTROLING CENTAR KOGNOSKO – JARUŠČICA 1E, LANIŠTE, ZAGREB.

Tema je bila “ Kontroling i IT – alati koji nose kontroling“ a gost predavač bio je Tomislav Piasevoli iz poduzeća PIASEVOLI ANALITIKA (http://www.piasevoli.com ).

Želja nam je bila da na ovoj radionici dotaknemo što više konkretnih primjera korištenja IT alata koje kontrolerima značajno olakšavaju život. Ponekad su ta znanja I uvijet da bi kontroler mogao raditi svoj posao.

Tomislav je stručnjak za Business Intelligence (BI) s 15-godišnjim iskustvom rada na Microsoft platformi, posebice analitičkoj bazi SQL Server Analysis Services (SSAS) i MDX-om, jezikom za dohvat podataka iz analitičkih baza. Tijekom dosadašnje karijere uspješno je implementirao ili sudjelovao u implementaciji na više od 50 BI projekata, stekao najviši certifikat za SSAS naziva „SSAS Maestro“, te napisao 3 knjige, „kuharice“ za napredno korištenje MDX-a. Za doprinos zajednici u vidu širenja znanja i pomoći drugima 6 uzastopnih godina nagrađivan je od strane Microsofta titulom MVP.

Nakon završenog FER-a dodatno se obrazuje iz područja financija, ekonomije i menadžmenta, kontrolinga i drugog. Posjeduje diplomu Controller Akademie iz Minhena.

Osim za članove ICV-a, radionica je bila otvorena i za sve one koji se žele pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska.

Galerija slika