ICV 20. radionica

Proslava jubilarne 20. ICV radionice Datum: 10. 02. 2017.

ICV 20. radionica

Jubilarna 20-ta ICV radionica održana je 10. veljače 2017. godine

Preko 30 ICV članova okupilo se u Zagrebu u “Starom fijakeru” zbog druženja, prezentacije nagrađenog kontroling projekta, te dogovora o daljnjem razvoju ICV skupine Hrvatska.

Družimo se kontinuirano još od 2010. godine. Kroz sve ove godine broj članova je rastao, mijenjao se, ali konstanta je uvijek bila – odlična posjećenost i vaša želja za druženjem i zajedničkim radom. U budućnosti ćemo stoga nastaviti raditi na novim susretima i temama koje su nam svima važne i korisne za naš posao.

Sastali smo se u restoranu „Stari fijaker“ . Odmah na početku proglasili ćemo 3 najvjernija člana hrvatskog ogranka ICV-a ! Najvjerniji članovi dobili su prigodne darove  !

U nastavku uslijedila je prezentacija kolega iz Biovege d.o.o. – ovogodišnjih nositelja nagrade za najbolji kontroling projekt u Hrvatskoj. Svi smo sa velikim interesom poslušati prezentaciju o njihovom putu izgradnje kontrolinga koji je uvelike oplemenio i unaprijedio poslovanje njihova poduzeća.

Do kraja dana zabavljali smo se uz odličnu hranu u ugodnoj atmosferi i uz ležernije teme!

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.