ICV 2. radionica

Tema radionice: One Page Only Report Datum: 09.03.2011.

ICV 2. radionica

Druga ICV kontroling radionica radne skupine – Hrvatska održana je dana 09.03.2011. godine u prostoru tvrtke Microsoft Hrvatska u Zagrebu.

Više od tridesetak kontrolera, menadžera, ali i ostalih zainteresiranih za kontroling, složno su i sigurno u grupama prionuli na posao i rješavali zadatak koji nije ni na koji način bio lagan i jednostavan, a zahtjevao je znanja, vještine i kontrolerskog iskustva. Tema radionice bila je: “One Page Only Report”.

Također, dogovoren je termin treće ICV radionice radne skupine Hrvatska koji će se održati dana 27.06. 2011. godine sa početkom u 09:00 sati. Mjesto održavanja radionice je u: Sjedištu tvrtke Microsoft Hrvatska, Turinina 3, 10010 Zagreb. Glavna tema radionice je unaprijed dogovorena tema: “Strukturiranje troškova u kontrolingu” – jedan od najčešćih zahtijeva svakog menadžera i jedan od najvećih izazova svakog kontrolera. Dođite i vi!

Zahvaljujemo se Upravi Microstoft Hrvatska što nam je omogućila korištenje svog prostora namijenjenog edukacijama i radionicama.

http://youtu.be/SpTVPj-yzCI
Kognosko kontroling – ICV: Druga radionica!
http://youtu.be/49RrbiNmbaQ
Kontroling Kognosko-ICV: Primjer sa druge radionice!
http://youtu.be/3xN1ME9l0O8
Kontroling Kognosko-ICV: Prezentacija One page only report – Ivana Matić
http://youtu.be/5BhfRuAtb5o
Kontroling Kognosko-ICV: Prezentacija One page only report – Mario Korbar, SRC
http://youtu.be/3blPF1MR2ww
Kontroling Kognosko-ICV: zadatak One page only report – mr.sc. Jasmina Očko
http://youtu.be/0D6cuD7hWZc
ICV 2 radionica rješavanje zadatka u grupama.flv

Galerija slika

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.