ICV 19. radionica

Tema radionice: Power BI – započinje li nova era kontrolinga? Datum: 04.10.2016.

ICV 19. radionica

Odlično posjećena 19. ICV radionica radne skupine Hrvatska održana je u Zagrebu u utorak 04.10.2016. Mjesto održavanja: KONTROLING CENTAR KOGNOSKO – JARUŠČICA 1E, LANIŠTE, ZAGREB.

Glavna tema: ” Power BI – započinje li nova era kontrolinga?”

Svoja iskustva sa Power BI alatima podijelio je sa nama trener  – Alen Škugor. Alen je posljednjih 5 godina voditelj kontrolinga u Tele2. Prije toga radio je 10 godina u kontrolingu Vipneta kao voditelj kontrolinga u marketingu. Završio je Elektrotehnički fakultet i zaljubljenik je u napredne tehnologije.

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.