ICV 15. radionica

Tema radionice: Implementacija Zebra.BI u svrhu standardizacije poslovnog izvještavanja Datum: 16.04.2015.

ICV 15. radionica

15. ICV radionica održala se 16.04.2015. Glavna tema bila je: “Zebra BI – najpoželjniji kontrolerski alat”. Gost radionice bio je Andrej Lapajne, direktor slovenskog poduzeća ZebraBI.

Prije dolaska na radionicu polaznici su prezeli demo verziju Zebra.bi

Mjesto održavanja: KONTROLING CENTAR KOGNOSKO – JARUŠČICA 1E, LANIŠTE, ZAGREB.

Zbog izuzetno velikog interesa, radionica se održala u dva termina – jutarnjem i poslije-podnevnom. Osim za članove ICV-a, radionica je bila otvorena i za sve one koji se sada žele pridružiti radu ICV radne skupine Hrvatska.

Andrej Lapajne vrlo stručno uveo je sve prisutne u svijet budućnosti menadžerskog izvještavanja. S obzirom na veliki interes kontrolera i menadžera, dogovoreno je da daljnje edukacije iz ovog područja uvrstimo u plan naših aktivnost već ove godine!

 

Galerija slika

Prijavite se na newsletter

* indicates required
Kontroling Kognosko d.o.o. koristiti će podatke koje unesete u ovaj obrazac kako bi s Vama ostao u kontaktu te radi dostavljanja informacija o našem poslovanju i marketinških poruka. Ukoliko želite dalje primati naše obavijesti putem e-maila molimo Vas da označite donju e-mail dostavu informacija.
Naravno, u svakom trenutku možete povući privolu klikom na poveznicu za odjavu dostupnu u svakoj e-mail poruci koju pošaljemo ili slanjem zahtjeva na renato.ocko@kognosko.hr. S Vašim ćemo osobnim podacima postupati pažljivo. Za više informacija o načinu rukovanja Vašim podacima molimo posjetite našu web-stranicu. Klikom na gumb ispod dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka na način sukladan ovim uvjetima.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.